Oglindă motostivuitoare pentru vizibilitate frontală by ESS

  • Oglindă pentru vizibilitate frontală reglabilă pentru motostivuitoare
  • Vizibilitate mai bună pentru operatorii motostivuitoarelor
  • Vizibilitatea unghiului mort din fața încărcăturii
  • Vizibilitatea capetelor furcilor motostivuitoarelor
  • Sistem de montare magnetic simplu.

Oglinda pentru vizibilitate frontală GenieGrips® este perfectă pentru operatorii motostivuitoarelor atunci când încărcătura de pe furci îi împiedică să vadă în față. O oglindă pentru vizibilitate frontală care este poziționată corect îi permite operatorului să vadă ce se întâmplă în fața încărcăturii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglinda îi permite operatorului, de asemenea, să vadă furcile mai bine, fapt ce asigură o mai bună precizie la încărcarea și descărcarea paleților. Acest lucru reduce riscul accidentelor și deteriorării în timpul folosirii oglinzii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Instalarea este simplă. Oglinzile sunt montate pe ambele părți ale catargului motostivuitorului cu ajutorul a trei magneți. Acest lucru înseamnă că ele pot fi îndepărtate ușor și utilizate pe un alt motostivuitor. Magneții pot fi, de asemenea, desfăcuți, sub ei aflându-se o bandă adezivă care permite fixarea permanentă a oglinzii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglinda pentru vizibilitate frontală GenieGrips® este disponibilă în două modele:

Slim-view:

Modelul slim-view este potrivit pentru motostivuitoare de 1-2,5 tone metrice. Oglinda slim-view este proiectată pentru a fi utilizată în spații mai înguste.

Wide-view:

Modelul de oglindă pentru vizibilitate frontală wide-view este proiectat pentru motostivuitoare mai grele, de 2,5-12 tone metrice. Modelul wide-view depășește marginile părților laterale ale motostivuitorului. Oglinda mai mare înseamnă, de asemenea, un un câmp vizual mai mare.

Specificații

Dimensiuni: 43x25x30 cm (Slim-view), 43x35x30 cm (Wide-view)

Material: plastic, placă de montare de metal

Greutate: 10 kg (5 kg per oglindă)

Metoda de montare: Magneți sau adeziv

Reglabilă: Da

În cutie: 2 oglinzi pentru vizibilitate frontală GenieGrips® (dreaptă și stângă)

Pentru oferta de pret va rog contactati-ne (pretul este in functie de cantitate):

Viorel Luta

0728331567

viorel.luta@electronicsecurity.ro


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate