S-au lansat ofertele speciale pentru Gala OSPA România 2019

 

În pregătirea ediției a IV-a a Galei OSPA România am lansat deja prima ofertă specială pentru rezervarea locurilor în audiență, valabilă până la începutul lunii iunie. Foștii participanți la Galele organizate în anii anteriori beneficiază de o reducere suplimentară.

În același timp au fost lansate ofertele de sponsorizare pentru Gală și pentru Conferința organizate în cadrul Zilei Securității Private în România. Aceste oferte oferă companiilor șansa să-și crească notorietatea mărcilor proprii, să-și promoveze produsele și serviciile în mediul industriei de securitate privată.

Pentru informații suplimentare așteptăm mesajele dumneavoastră la office@fss.org.rosau la telefon 0744308790.

Programul Premiilor OSPA este primul și singurul format independent, creat și dezvoltat special pe baze științifice pentru a asigura o binemeritată recunoaștere și recompensare a profesioniștilor și companiilor care performează la nivel de excelență în securitatea privată.

Specialiștii și profesioniștii din securitatea privată își pot încărca proiectele pe site-ul https://ro.theospas.com/, pentru cele 8 categorii premiate, începând cu 18 martie 2019, data limită de înscriere fiind 30 iulie.

Câștigătorii și finaliștii vor fi desemnați de un juriu format din distinse personalități ai industriei securității private, iar premiile vor fi decernate în cadrul Galei organizate ca în fiecare an cu ocazia Zilei Securității Private în România, împreună cu Conferința „Securitatea Privată – Evoluție prin inovație, 2019”și expoziția „Secure Romania 2019”.

Anunțarea finaliștilor va fi făcută pe date de 14 octombrie, dar câștigătorii nu vor fi cunoscuți decât în seara Galei desfășurată în acest an pe 15 noiembrie. Locul de desfășurare a evenimentului va fi anunțat în curând.

Lista membrilor juriului și a categoriilor de premiere sunt disponibile pe https://ro.theospas.com/.

Premiile OSPA România sunt organizate în fiecare an de către Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards. In acest context, România este într-o companie selectă, alături de Australia, Germania, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite și, în curând, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg, care vor organiza gala în comun).


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security