Data: 12.05.2016

Localitatea: Bucuresti

Compania: elefant.ro

Candidatul ideal

Echipa elefant.ro se extinde si selecteaza o persoana cu experienta, ce va avea raspunderea asigurarii securitatii personalului si a bunurilor companiei din Sediul Central, Centru de distributie si Reteaua de puncte de livrare.
Cerinte:
– studii finalizate;
– experienta pe un post siminar – minim 2 ani;
– aptitudini dovedite de gestionare a situatiilor conflictuale;
– foarte bune abilități de organizare și planificare, spirit de inițiativă.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
• Aplicarea politicilor de prevenire si protecție a oamenilor si activelor cu participarea la investigarea reclamațiilor si contactul cu autoritățile locale
• Formarea si coordonarea echipei in spiritul prevenirii riscurilor generate in cadrul activității desfășurate in punctele de lucru
• Gestionarea activității cu firmele colaboratoare pe linie de paza si a sistemelor tehnice de securitate existente la nivelul tuturor punctelor de lucru
• Crearea si implementarea procedurilor specifice cu utilizarea tehnologiilor de securitate prin soluții independente si/sau integrate in vederea unei funcționări optime
• Implementarea de masuri specifice pentru control cu diminuarea pierderilor si a costurilor
• Urmarirea constanta a înregistrărilor sistemului CCTV pentru a evita furturile sau încălcarea regulilor in depozit si in rețeaua de magazine

Oferta:
– Asigurarea transportului
– Pachet salarial corelat cu performanta
– Posibilitatea dezvoltarii unei cariere
– Beneficii generale oferite angajatilor

Descrierea companiei

elefant.ro este un proiect al companiei Universal Online Promotion lansat în 17 iunie 2010 cu finanțare din partea prestigiosului fond de investiții Fribourg Capital.

Am ales acest nume pentru a identifica obiectivele proiectului nostru cu elefantul. Uriaș, stabil, agil și prietenos, elefantul simbolizeaza calitățile pe care noi dorim să le cultivăm și să le arătăm clienților noștri.

elefant.ro a început prin a fi o librărie virtuală și un blog literar – BookMag oferind o experiență complexă de shopping cultural online. Intenția noastră a fost de a crea o platformă modernă, prietenoasă și accesibilă de căutare/cumpărare de carte dar și formarea unei comunități de cititori în jurul căreia să dezvoltăm un mediu pertinent de informare culturală.

În afară de cartea pe hârtie elefant.ro propune cititorilor cea mai importantă colecție de ebook în limba română, peste 3000 titluri.

Din septembrie 2013 proiectul elefant.ro s-a îmbogățit cu o nouă categorie de produse intrând cu forța-i specifică în vânzarea de fashion. La două luni de la inaugurare secțiunea de fashion devine un reper în vânzarea online de produse de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii creând premisele unei schimbări importante de atitudine a clienților și o migrare semnificativă spre cumpărarea online.

Astăzi elefant.ro este un mall virtual unde clienții pot accesa cea mai mare și apreciată librărie online din România și găsesc diverși producători din lumea modei care expun o gamă mereu sporită de produse și servicii.

Pentru aplicatii accesati urmatorul link: elefant.ro

Joburi in industria de securitate: Manager general, Manager de securitate, Consultant de securitate, Director operational, Director Risc, Director vanzari, Consultant vanzari, Manageri departamente (Financiar, Logistic, It, Contabilitate, HR), Manager zona, Director tehnic, Inginer sisteme, Tehnician sisteme, Inspector securitate, Sef Obiectiv.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate