LDA ONE SE REINVENTEAZĂ ȘI DEVINE EXTENSIBIL

LDA ONE 500 EN 54-16 EN 54-4

LDA ONE SE REINVENTEAZĂ ȘI DEVINE EXTENSIBIL

LDA ONE, cel mai compact și mai rentabil sistem de evacuare vocală și de voce EN 54 de pe piață, evoluează și devine ONE v2, o soluție extensibilă printr-un inel proprietar cu cablare UTP standard și datorită unei actualizări de firmware.

Întregul sistem scalat cu ONE va respecta în continuare standardul EN 54-16 , certificat de organismul notificat Applus + , prin fiecare echipament care face parte din acesta și funcția sa în cascadă, de asemenea aprobată de acest organism.

Pentru a configura un sistem ONE v2, trebuie să utilizați doar o placă de expansiune per sistem , adăugându-l doar la dispozitivul principal pentru a închide inelul de cablare UTP.

Această nouă funcționalitate vine printr-o actualizare majoră de firmware dezvoltată de departamentul de cercetare și dezvoltare LDA Audio Tech, în căutarea unei flexibilități maxime și adaptării la nevoile clienților noștri internaționali.

Toate noile dispozitive ONE care părăsesc fabrica fac acest lucru cu firmware-ul v2 și funcționalitatea extensibilă, în timp ce dispozitivele anterioare pot fi ușor actualizate * , menținând același hardware și încorporând o placă de expansiune .

Astfel, ONE v2 este configurat ca sistemul ideal pentru instalațiile cu mai multe zone și cele cu putere variabilă . Acesta este cazul turnurilor de birouri, școlilor, centrelor medicale și hotelurilor, care necesită o soluție scalabilă și modulară care nu renunță la nicio funcționalitate avansată din punct de vedere al securității și fiabilității.

Datorită acestui nou firmware, ONE v2 permite ca mai multe unități ONE500 să fie în cascadă printr-un inel cu fir UTP . Aceasta înseamnă că până la 10 dispozitive ONE pot fi conectate pentru a forma un sistem de 5.000 W 60 zone.

UȘOR DE CONFIGURAT ȘI FLEXIBIL

Topologia rețelei constă din echipamente master și slave, cu o dispunere extrem de simplă: toate unitățile hardware sunt aceleași, echipamentele cu placa de expansiune conectată vor fi ușor configurate ca master și vor căuta automat celelalte dispozitive conectate. Lungimea cablare inel acoperă până la 200 m per legătură cu un maxim total de 800 de metri.

Fiecare unitate menține toate funcțiile ONE pe deplin operaționale în versiunea sa autonomă: încărcător de baterii EN 54-4 integrat , amplificator de rezervă, direcționat prin gestionarea priorităților și posibilitatea liniilor de difuzoare A + B.

Așa funcționează ONE extensibil

UN sistem EN 54

MODULE DE EXPANSIUNE DISPONIBILE

Cum să transformați unitatea ONE500 într-un ONE v2 complet funcțional? Prin adăugarea unui card de expansiune la mașina principală pentru a închide inelul de cablare UTP . Acesta este modulul ONE-LOOP, în format mini PCI-e pentru conectarea la dispozitivul master. Adică, va fi necesar un singur card pe sistem .

Acest modul asigură comunicarea redundantă pentru ca sistemul să fie monitorizat și controlat în conformitate cu cerințele standardului EN 54.

LDA Audio Tech a dezvoltat două modele de carduri :

1. ONE-LOOP04, MODUL DE EXPANSIUNE PENTRU SISTEMELE ONE CU PÂNĂ LA 4 DISPOZITIVE.
2. ONE-LOOP10, MODUL DE EXPANSIUNE PENTRU SISTEMELE ONE CU PÂNĂ LA 10 DISPOZITIVE.
Doriți să aflați despre ONE 500?
Descărcați documentația noastră:
O broșură   |  Fișă tehnică   |  Manual   |  Certificat EN 54-16 / EN 54-4

FUNCȚIONALITATE MAXIMĂ ȘI OPERABILITATE SCALABILĂ

În configurația lor extinsă, atât masterul, cât și slave includ până la 6 zone fiecare și 500 W de amplificare @ 100 V , cu posibilitatea de a reda până la 2 audio simultane pe unitate.

La dispozitivul master pot fi conectate până la 8 surse ACSI , surse precum microfonul MPS-8Z sau panoul de evacuare VAP-1 . Astfel, aceste unități vor fi utilizate pentru a lansa mesaje vocale sau pre-înregistrate în orice zonă a sistemului (master sau sclavi) prin extinderi de la tastatură.

Unitatea master încorporează, de asemenea, o sursă audio generală disponibilă în toate unitățile slave. Această sursă poate fi muzică de fundal (BGM), un microfon analogic sau chiar un amestec de ambele semnale. Atât masterul, cât și sclavii includ, de asemenea, 2 surse audio locale : una pentru muzică de fundal și una pentru microfon sau BGM, din care să alegeți.

Toate echipamentele de sistem (master și sclavi) au 2 liste de redare cu mesaje interne preînregistrate (EVAC și ALERT) pentru fiecare 6 zone.

Integrarea sistemului cu panouri de incendiu se poate face , în general , în orice unitate (EMG și RST interfață) sau anumite zone, folosind fiecare dintre unitățile de un sclav. La fel, fiecare unitate poate fi integrată prin MODBUS RTU.

Toate comunicările dispozitiv master-slave sunt asigurate prin protocolul propriu al inelului, inclusiv supravegherea dispozitivelor slave și notificarea defecțiunilor și evacuării, printre alte funcții.

Doriți să aflați mai multe despre ONE v2? Puteți să accesati VertifiES.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate