Viktor Panchak

Director General al LLC SK Security și Vicepreședinte ASIS Ucraina

Viktor Panchak este un profesionist cu peste 20 de ani de experiență atât în sectorul public cât și în securitatea privată, siguranță, management de proiect și business administration.

După 10 ani de carieră militară, și-a petrecut ultimii 12 ani la sediul din Statele Unite al Grupului «Kraft Foods» / «Mondelez International», îndeplinind funcția de Manager Regional de Securitate pentru Orientul Mijlociu, Africa și zona Asia Pacific, preluând apoi un rol de management în Europa de est ca Director General al unităților din Ucraina și Eurasia.

În perioada 2014-2017, a fost  Co-Președinte al Overseas Security Advisory Council (OSAC) din Ucraina și a jucat un rol major în promovarea cooperării în domeniul securității între sectorul privat american și Departamentul de Stat al SUA.

In 2015, Viktor a absolvit cursurile Georgetown University din Washington D.C. și a obținut o diplomă de Master în Corporate Security Management.

În martie 2019, Viktor a fost ales Vicepreședinte al ASIS Ucraina și conduce un Chapter profesional cu 40 de membri înregistrați în Kiev, Ucraina.

În plus, el este membru al Boardului pentru Association of Corporate Security Professionals of Ukraine; membru activ al American Chamber of Commerce, European Business Association și Director General al unui nou furnizor de servicii de securitate licențiat în Ucraina – L.L.C. “SK Security”.

Îi urăm un călduros bun venit!

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate