Importanța mentenantei CCTV

Nu exista masuri de securitate complet invulnerabile la activitatea infractionala, iar un element important în care ar trebui să investească orice companie este un sistem CCTV eficient. Aceste rețele de camere asigura siguranța clădirilor dumneavoastră și siguranța personală a angajaților, ambele fiind de neprețuit pentru un angajator. Importanța mentenantei CCTV.

Procedura de mentenanta a sistemului CCTV si importanța mentenantei CCTV.

Cu toate acestea, este important să rețineți că neglijarea mentenantei corecte și regulate a sistemului dvs. CCTV poate duce la defectiuni majore, cu efecte pe termen lung. De aceea va prezentam acest ghid simplu, explorând beneficiile și importanța mentenantei CCTV și de ce este esențială pentru compania dvs.

De ce este sistemul CCTV benefic pentru o afacere?

Există o serie de beneficii pe care le oferă un sistem CCTV instalat și întreținut corespunzător. Uneori, doar vederea camerelor CCTV poziționate în jurul unui obiectiv este suficientă pentru a intimida potențialii infractori. Simpla lor prezență reprezinta o descurajare importanta. De asemenea, îi va face pe angajații tăi să se simtă protejați pe parcursul zilei de lucru. Importanța mentenantei CCTV.

Dacă sunt configurate corect, rețelele CCTV pot fi impenetrabile și aproape imposibil de ocolit. Un sistem decent ar trebui să conțină câteva camere mascate. Acestea trebuie sa fie focusate către zonele cu cel mai mare risc din locația dumneavoastră. Companiile specializate in instalarea de sisteme CCTV va vor putea oferi consultanta cu privire la configurarea adecvată a sistemului de supraveghere video.

De ce este atât de relevanta importanța mentenantei CCTV?

Orice companie poate avea de suferit de pe urma activitatii infractionale. Sistemul CCTV poate reprezenta un avantaj important, care nu poate fi subevaluat. Însă un sistem de supraveghere video poate fi la fel de bun ca si ingrijirea care i se acordă.

Prevenirea este mai bună decât vindecarea și este întotdeauna cel mai bine să monitorizați funcționalitatea camerelor. Dacă nu ar functiona  în timpul producerii unui eveniment de securitate, ai regreta că nu ai făcut acești pași. Dacă revendicați despagubiri de la companiile de asigurări și reiese că nu ati efectuat la timp mentenanta CCTV, ar putea face asigurătorii mai puțin dispuși să acorde despagubiri pentru pierderile materiale.

În timp, configuratia clădirii dvs. se poate schimba. Prin urmare, configurația actuală a sistemului CCTV poate să nu fie la fel de utilă ca in trecut și va trebui ajustată.

În ciuda faptului că majoritatea camerelor CCTV pot fi de înaltă calitate, acestea pot suferii defecțiuni, care pot compromite sistemul. Activitatea de mentenanta poate identifica orice probleme tehnice și le poate rezolva în timp util.

Cel mai bun mod de a întreține un sistem CCTV si importanța mentenantei CCTV.

Dacă îți faci timp să verifici rapid camerele tale de supraveghere la fiecare câteva luni, s-ar putea să scapi de multe bătăi de cap în viitor.

Menținerea curată a lentilelor camerei va preveni orice acumulare de murdărie care ar putea împiedica performanța dispozitivului. Verificați creșterea vegetatiei, asigurându-vă că nu a crescut până la un grad în care blochează zona de vizualizare a camerelor video.

De asemenea, verificati cablurile care prezintă semne de uzură și nu uitați să verificați frecvent calitatea imaginilor și a sursei de alimentare a dispozitivelor.

Pe lângă verificările dvs. personale, este, de asemenea util, să solicitați expertiza unor profesioniști pentru a efectua o evaluare cel puțin o dată pe an pentru a efectua o mentenanta  cuprinzătoare a sistemului CCTV.

De asemenea, este recomandabil să păstrați o evidență a oricăror acțiuni de mentenanta pe care le întreprindeți și să creați politici ale companiei pentru a aplica și documenta mentenanta periodică si corectiva.

Dacă considerati că sistemul dumneavoastră CCTV nu funcționează la fel de bine pe cât ar trebui, atunci contactați profesionisti de încredere care vă va putea oferi sfaturi și servicii profesionale de mentenanta, precum și efectuarea mentenantei preventive si corective.

articol preluat si tradus de pe www.caughtoncamera.net


Vrei servicii de mentenanta de calitate?

Contacteaza un consultant VerifiES

Verifies security


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate