Implementarea analizei video în retailImplementarea analizei video în retail

Cinci sfaturi pentru implementarea cu succes a analizei video în mediul de retail. Implementarea analizei video în retail

Analiza video poate fi un instrument suplimentar pentru a spori eforturile de prevenire a pierderilor. Iată primele 5 lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când implementați noi analize video.

Scăderea cifrei de afaceri in retail este la un nivel record, reprezentând 1,62% din rezultatul final al retailerilor. În timp ce încercați faceti vanzari intr-un mod prietenos, este posibil să coborati în mod neintenționat nivelul de securitate. În acest context, analiza video poate fi un instrument puternic pentru strategia dvs. de prevenire a pierderilor.

Cu toate acestea, implementarea acestor instrumente specializate vine cu provocările sale.

Iată cinci elemente esențiale de luat în considerare atunci când evaluați și implementați analiza video pentru a crește succesul în mediul de retail.

Definiți-vă așteptările

„Începe așa cum vrei să mergi mai departe.” Cu alte cuvinte, începeți prin a identifica problema pe care doriți să o rezolvați. Apoi, setați așteptările potrivite de performanță și definiți valorile pentru succes. Analiza video oferă cele mai bune perspective atunci când este implementată ca o soluție la o problemă, mai degrabă decât ca o soluție în căutarea unei probleme.

Doriți să accelerați investigațiile folosind detectarea mișcării pentru a filtra până la un anumit videoclip? Sau doriți să identificați comportamentul suspect în afara orelor de program? Alocarea timpului pentru a stabili aceste obiective și a vă construi nevoile de implementare va stabili modul în care măsurați succesul și, prin urmare, modul în care evaluați diferitele soluții disponibile pe piață.

Cunoașteți opțiunile de analiză

Odată ce vă cunoașteți nevoile, găsirea analizei video adecvate vă va ajuta să alocați resursele în mod corespunzător și să limitați supraestimarea rezultatelor. Va trebui să luați în considerare mediul de operare prevăzut pentru fiecare analiză și să evaluați cât de bine se potrivește scenariul dvs. Utilizarea analizei video în afara parametrilor preconizați face performanța imprevizibilă, adesea în detrimentul obiectivelor dvs.

O altă considerație este bazată pe server sau pe limita procesării analitice video și efectul acesteia asupra lățimii de bandă a rețelei. Ambele modele de procesare analitică video au limitările și avantajele lor care se referă la arhitectura sistemului.

• Analizele bazate pe server reduc utilizarea lățimii de bandă prin transmiterea numai a rezultatelor analizei video procesate de cameră. Cu toate acestea, acest lucru necesită camere specializate echipate cu hardware-ul necesar pentru a rula analiza video.

• Analiza bazată pe server procesează videoclipuri transmise în flux către un server, ceea ce mărește utilizarea lățimii de bandă. Cu toate acestea, acest lucru vă permite să profitați de infrastructura de supraveghere video existentă.

Evitati principiul „setare si uitare”

După selectarea și implementarea unei soluții de analiză video, este esențial să utilizați valorile pe care le-ați definit pentru a măsura performanța în mod continuu. Analiza video nu este un tip de tehnologie „setare și uitare”. Precizia ridicată a fost în mod tradițional greu de obținut, în special în zonele deschise, cu multe elemente si persoane în mișcare.

Adesea, factorii care influențează problemele de performanță sunt calitatea video, precum, iluminarea și poziționarea. Veți descoperi că cele mai bune rezultate vin cu setari continue în timp. Monitorizarea performanței și colaborarea cu un furnizor de încredere vă va permite să faceți setarile care fac diferența între o achiziție corectă și o rentabilitate valoroasă a investiției dvs.

Gândește dincolo de analiză. Implementarea analizei video în retail.

Analiza video servește de obicei ca punct de plecare în infrastructura de securitate. Analizele video ar trebui să se conecteze la un sistem centralizat, unificat, în loc să funcționeze într-un server din care extragerea datelor devine dificilă.

Sistemul de securitate potrivit va include eveniment-acțiune, managementul alarmelor și monitorizarea bazată pe hărți pentru a utiliza datele analitice video. Devine și mai eficient atunci când este asociat cu un sistem de management al deciziilor care poate declanșa fluxuri de lucru atunci când este detectată o activitate suspectă sau poate corela mai multe evenimente într-un singur incident declanșator.

Puterea analizei unificate devine clară atunci când se efectuează investigații la punctul de vânzare (POS). În loc să exportați liste lungi de tranzacții POS pentru a le corela cu un sistem de management video (VMS), platforma centralizată poate rafina și eficientiza tot ceea ce aveți nevoie într-un singur loc.

Măsurați rentabilitatea investiției. Implementarea analizei video în retail.

Când definiți condițiile de succes înainte de implementare, stabilirea rentabilității investiției devine mai simplă. Un bun exemplu este personalul care masoara analiza video folosită pentru a dovedi conformitatea cu reglementările de ocupare. Rentabilitatea investiției din acest caz de utilizare compară costul soluției de analiză video versus angajarea personalului pentru a număra clienții și costul oricărei încălcări procedurale.

O altă modalitate de a crește rentabilitatea investiției este să cauți mai multe modalități de a folosi datele analitice video. Implementarea securității într-o platformă unificată vă permite să combinați datele POS cu înregistrăr și analize video pentru a identifica tranzacțiile suspecte. De exemplu, analiza video de detectare a mișcării poate reduce timpul de investigare pentru retururile de marfa frauduloase în care niciun client nu a fost prezent, restrângând căutarea doar la tranzacțiile în care a fost finalizat un retur de marfa, dar nu a fost detectată nicio mișcare în zona pe care o ocupa de obicei clienții.

Gândirea dincolo de rezultatele imediate ale analizei video și combinarea acestora cu alte surse de date pe o platformă unificată vă oferă o imagine completă a evenimentelor magazine.

articol preluat si tradus de pe www.genetec.com


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

sisteme de securitate verifies

 

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii si Sisteme de Securitate si siguranta la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Sisteme de securitate si siguranta: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Instalare sisteme de securitate si siguranta. Efractie. Control acces. CCTV. Detectie incendiu. Sonorizare si evacuare. Instalare si integrare sisteme de securitate retail. Instalare sisteme de securitate perimetrale.

Servicii de securitate: Audit servicii si solutii de securitate. Evaluare de risc la securitate fizica. Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Mentenanta sisteme de securitate si siguranta.

.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate