Platforma care face ca mașinile de intervenție să ajungă mai repede la tine

Pentru ca echipajele de intervenție trebuie să ajungă rapid la tine trebuie să existe un sistem informatic bine pus la punct care să preia solicitările și alertele. CAVI Share alert este o platforma care face ca mașinile de intervenție să ajungă mai repede la tine.

Compania românească Global Technical Group lansează CAVI Share Alert, prima platformă software din țară, dedicată eficientizării serviciilor de intervenție rapidă.

Global Technical Group este un integrator de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software și furnizare de soluții tehnologice pentru eficiența clădirilor și a infrastructurilor de securitate. Global Technical Group a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de peste 17 milioane de euro, iar recent și-a extins operațiunile în Bulgaria, Serbia și Germania.

Platforma este un produs românesc dezvoltat timp de doi ani de zile și după o investiție de 1 milion de euro. CAVI Share Alert este bazată pe un concept modern de dispecerizare, care permite monitorizarea și comunicarea cu echipajele de intervenție mobile înscrise în platformă, pentru realizarea intervențiilor de securitate la obiectivele aflate sub supraveghere.

La nivel de dispecerat este asigurată administrarea solicitărilor de misiuni (recepționare, transmitere, alocare), monitorizarea modului de desfășurare a intervențiilor și închiderea incidentelor de securitate prin obținerea de informații necesare stabilirii cauzelor generării acestora. Aplicația web afișează toate solicitările de misiune sau toate alarmele recepționate la nivelul dispeceratului și le repartizează către echipajele de intervenție din platformă.

 Platforma dispune și de o aplicație destinată echipajelor de intervenție pentru recepționarea și preluarea misiunilor transmise de către dispeceratul dedicat. Ca parte componentă a platformei CAVI Share Alert, aplicația mobilă semnalează echipajelor de intervenție toate solicitările de misiune transmise prin intermediul aplicației de dispecerat.

CAVI Share Alert este un serviciu dedicat monitorizării obiectivelor de securitate care asigură, în cadrul unui dispecerat centralizat, următoarele:

– Solicitarea și alocarea echipajului de intervenție cel mai apropiat (în caz de eveniment);
– Comunicarea cu echipajul pe toată perioada derulării acțiunii de intervenție;
– Monitorizarea pe hartă 24/24 h a echipajelor de intervenție disponibile;
– Semnalarea zonelor în care nu sunt înregistrate echipaje de intervenție;
– Vizualizarea pe hartă a tuturor locațiilor aflate în monitorizare;
– Marcarea pe hartă a locurilor în care au fost incidente de securitate;
– Calcule statistice și emiterea de rapoarte pentru management sau pentru administratorii de flote;
– Serviciu de facturare automatizat la nivel de aplicație.

Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati Global Technical Group

 

source: Playtech.ro


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Consultanta de securitate, Audit securitateSelectie, Evaluare si Audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate