Forumul Specialistilor in Securitate Fizica

Forumul Specialistilor in Securitate Fizica

Forumul Specialistilor in Securitate Fizica

START ÎNSCRIERILOR LA FORUMUL SPECIALIȘTILOR ÎN SECURITATE FIZICĂ!

Joi, 23 mai 2024, zi de gală pentru securitatea fizică!

Fie că sunteți membru sau nu al Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică din România (ANERSFR). Ediția cu numărul 2.  Forumului Specialiștilor în Securitate Fizică (FSSF) vă așteaptă! Forumul Specialistilor in Securitate Fizica.

Forumul Specialistilor in Securitate Fizica

Prima ediție a avut un caracter mai mult aniversar, marcând 10 ani de la crearea ANERSFR. Actuala reuniune are o tematică foarte aplicată și necesară: “Îmbunătățirea reglementării”.

Evenimentul, organizat de ANERSFR cu sprijinul partenerilor HYPERFY și KMW Systems, are loc pe 23 mai, de la ora 9.00. In Otopeni, la Rin Airport Hotel, Calea București nr.255A, Sala Henry Coandă – etaj 2. Forumul Specialistilor in Securitate Fizica.

Primul panel este dedicat securității fizice în ansamblu: “Riscurile emergente – cum le evaluăm, cum le controlăm?”

Va fi o dezbatere de zile mari la care unul dintre membrii fondatori ai ANERSFR, Stelian Arion, va avea invitați pe măsura provocării temei propuse. Expert criminalist, profesor univ. dr. Gheorghe Popa (Asociația Română de Criminalistică). Alina Bărbulescu (Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România). Liviu Mateescu (Asociația Română pentru Tehnică de Securitate). Adrian Moisescu (Patronatul Serviciilor de Securitate). Silviu Clep (Federația Serviciilor de Securitate). Gabriel Badea (Asociația Română a Industriei de Securitate).

Cel de-al doilea panel este dedicat în special evaluatorilor de risc la securitatea fizică. Forumul Specialistilor in Securitate Fizica.

Obținerea titlului de EXPERT ANERSFR în evaluarea riscurilor este tema care va suscita mult interes.

Subiectul a fost abordat pe larg în episodul 2 al podcastului EVRISKA!, episod în care Aurel Catrinoiu și Stelian Arion au vorbit pe larg despre beneficiile noii certificări.

“Prin introducerea certificării în vederea acordării titlului de expert ANERSFR, asociația dorește să contribuie la dezvoltarea cadrului de evaluare și atestare profesională în domeniu și să stimuleze toți specialiștii în analiza de risc la securitate fizică să se perfecționeze continuu”, s-a arătat în cadrul emisiunii.

Pe 23 mai, la ediția a doua a Forumului Specialiștilor în Securitate Fizică (FSSF), veți avea ocazia să veniți cu propuneri proprii, sugestii și recomandări legate de noua certificare.

De asemenea, suntem convinși că va trezi mult interes Proiectul de amendare a normelor metodologice adoptate de Instr.9/2013o temă care îi are ca speakeri pe Robert Nagy – vicepreședinte ANERSFR și Ionel Munteanu – director executiv ANERSFR.

La acest subiect va fi prezentat și dezbătut proiectul de modificare inițiat de asociație ce urmează a fi depus la Ministerul Afacerilor Interne.

Temele prezentate de cei doi parteneri ai evenimentului, HYPERFY și KMW Systems, vor suscita și ele multă atenție, fiind extrem de actuale.

Partnerul Gold HYPERFY se va referi la Puterea serviciilor în transformarea industriei de Securitate.

Partenerul Silver KMW Systems prezintă AI Color: Tehnologia video care redefinește standardele în supravegherea pe timp de noapte.

Tot celor două companii le datorăm și organizarea acestui eveniment, fapt pentru care le mulțumim!


Forumul Specialistilor in Securitate Fizica

Hyperfy depășește granițele soluțiilor clasice bazate pe pază umană, propunându-și să aducă valoare adăugată prin optimizarea serviciilor de securitate fizică cu ajutorul tehnologiei. Compania oferă soluții complete și inovatoare, fiind un singur punct de contact: de la implementare tehnică și mentenanță la monitorizare, intervenții rapide și dezvoltare de platforme software.

Forumul Specialistilor in Securitate Fizica

Începând din 2004, KMW Systems este un nume de referință pe piața sistemelor de securitate din România. Cu succesul obținut în reprezentarea brandurilor recunoscute la nivel mondial, precum Dahua Technology și Ajax Systems, și cu dezvoltarea constantă a gamei proprii de produse KMW, suntem dedicați satisfacerii tuturor cerințelor pieței. Ne concentrăm pe asigurarea unor stocuri suficiente pentru orice proiect, oferind în același timp suport tehnic profesionist și consultanță pentru alegerea optimă a echipamentelor. Cu un service rapid și numeroase alte avantaje, KMW Systems reprezintă alegerea preferată a instalatorilor de sisteme de securitate din România.


Tombola cu premii atractive și concluziile de final vor încheia o zi plină de informații valoroase.

Imediat după Forum, este un bun prilej de networking: masa de prânz în aceeași locație – Rin Airport Hotel, Calea București nr.255A, Otopeni, Ilfov.

CUM PARTICIPĂM?

Membrii ANERSFR au INTRARE LIBERĂ, este nevoie doar de trimiterea unui e-mail la adresa: office@anersfr.ro, pentru confirmarea participării și, în consecință, rezervarea locului, cu textul: Confirm Participare Forum 23 Mai’.

Cei care NU sunt membri ANERSFR, dar doresc să participe la Forum, sunt rugați să completeze, semneze și să trimită pe adresa office@anersfr.ro formularul de înregistrare din linkul de mai jos.

Formular inregistrare


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate

2024-04-09T22:09:53+03:00

Distribuie pe platforma preferată

VerifiES – Securitate In Romania

Go to Top