Eveniment RQM Cert

Eveniment RQM Cert. PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA!

Suntem încântati să vă anunțam că au început înscrierile la competiția organizată de RQM Cert pentru titlul „Tehnicianul de securitate al anului 2022”. Partenerul RQM Cert este Spy Shop – Importator si distribuitor securitate care pune la dispoziția concurenților locațiile, baza materială și toate premiile competiției.

Eveniment RQM Cert.

Scopul acestei competiții este acela de a promova competențele profesionale și aptitudinile specialiștilor care instalează, pun în funcțiune, asigurară mentenanţa şi service-ul pentru sistemele electronice de detecție efracție și supraveghere video și de a crește interesul de profesionalizare al acestui domeniu de activitate.
Vă invit să studiați Regulamentul de participare unde veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie și să vă înscrieți în competiție nu numai pentru că premiile sunt mari dar satisfacția de a demonstra unei țări întregi că sunteți cei mai buni este și mai mare.
Înscrierea e simplă, completați formularul: https://lnkd.in/dzNi4GVp
Pentru orice alte întrebări despre această competiție mă puteți contacta personal la ion@ioniordache.com și/sau direct pe Linkedin.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate