Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.

Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.

Formarea specializata in piata de securitate

Securitatea fizică reprezinta o parte integrata a organizațiilor și a afacerilor. Nevoia de a proteja organizația sau afacerea, reputația mărcii sale, activele sale, forța de muncă, profiturile și secretele sale comerciale a fost o activitate zilnică, a cărei valoare este adesea recunoscută doar atunci când ceva nu merge bine. Fiecare organizație, afacere sau chiar locuinta, va fi protejată prin utilizarea măsurilor de securitate fizică, majoritatea măsurilor de protecție fiind atât de normale încât fac parte din viața noastră de zi cu zi. Ușile noastre din față, încuietorile mașinii noastre, gardul din jurul grădinii noastre, sunt doar astfel de exemple de securitate fizică.

O altă caracteristică a securității fizice este că trebuie să se schimbe mereu, să se adapteze la amenințările în permanenta schimbare, la nevoile în schimbare ale afacerii și la lumea noastră în continuă schimbare. Prin urmare, securitatea fizică trebuie să continue modernizarea pentru a-și menține valoarea și eficacitatea. Cei angajați pentru a oferi consultanta cu privire la instruirea în domeniul securității fizice trebuie să fie și ei la curent cu schimbarile. Calificarea specializata în securitate fizică oferă o cale perfectă către dezvoltarea profesională continuă.

Cinci principii in formarea specializata:

  1. Focusat pe specializare: Formarea are succes atunci când cursanții dobândesc abilități în contextul problemelor din lumea reală.
  2. Activare: Formarea are succes atunci când cursanții activează cunoștințele și abilitățile existente ca bază pentru noi abilități.
  3. Demonstrație: Formarea are succes atunci când cursantii observă o dezvoltare a abilităților dobandite
  4. Cerere: Formarea are succes atunci când cursanții aplică abilitățile nou dobândite pentru a rezolva diverse situatii.
  5. Integrare: Formarea are succes atunci când cursanții constientizeaza și discută despre abilitățile nou dobândite.

Cinci teorii in formarea specializata:

  1. Cognitivism – procesare a informației derivată parțial din tradițiile anterioare
  2. Constructivism –  teorie care descrie etapele in formarea specializata
  3. Constructivismul social –  cunoștințele sunt create din punct de vedere social
  4. Învățarea experiențială – procesul prin care cunoașterea este creată din experiența directă, adică „a învăța din experiență”
  5. Învățarea transformativă – creşterea gradului de autonomie şi independenţă a celor care învaţă in mod specializat

Concluzia este ca formarea specializata în securitate fizică promoveaza cele mai actualizate cunoștințe precum și o înțelegere completă a securității fizice moderne și va spori oportunitățile de carieră în industria securității, indiferent dacă sunteți un nou venit în operațiunile de securitate fizică sau un profesionist existent care dorește să isi dezvolte abilitatile si cunostintele profesionale.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sigla-verifies.png

Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate,   Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii de Securitate Eficiente, la preturi corecte

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Audit securitate, Evaluare eficienta  si eficacitatea programului de securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitateUrmarire, Evaluare si Receptie servicii Securitate,  Management  externalizat servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Evaluare de risc la securitate fizica

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate