Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.

Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.

Firmele cu reputație puternică si pozitivă atrag oameni mai buni. Ele sunt percepute ca oferind mai multă valoare, clienții lor sunt mai loiali și cumpără game mai largi de produse și servicii.

Doriți ca reputația personală sau a companiei dvs. să aibă acces la cele mai bune oportunități, iar o reputație proastă poate împiedica acest lucru. O buna reputație vă va deschide ușile către oportunități fantastice și acces nestingherit la o baza de clienți ideală.

Reputația dvs. este cel mai important aspect al afacerii dvs. Afectează totul, de la numărul de adepți pe rețelele de socializare până la venitul global al afacerii. Iată doar câteva alte avantaje ale unei bune reputații:

  • Mai multe oportunități de afaceri
  • O selecție mai bună a potențialilor angajați
  • Valoare mai mare a companiei
  • Costuri de marketing mai mici

Oamenii doresc să facă cea mai bună alegere și își bazează selecția pe persoana sau compania a cărei reputație pare a fi superioară. Indiferent dacă aplicați pentru un loc de muncă sau atrageți oportunități de afaceri, o bună reputație vă afectează rezultatele.

Sapte pași pentru o reputație puternică

1. Fă ceea ce spui că vei face și fă-o când ai spus că o vei face.

Acesta este primul pas si este cel mai simplu mod de a-ți dezvolta o bună reputație și de a o menține. La sfârșitul zilei, dacă nu poți sau nu vrei să faci ceva, atunci oamenii vor găsi pe altcineva care poate și va face. Luați fiecare moment ca o ocazie pentru a vă evidenția abilitățile și fiabilitatea.

2. Succesul și modestia ar trebui să meargă mână în mână

Nu lasa niciodata ego-ul sa iti iasa in cale. Nimănui nu-i place aroganta, te micșorează și oamenilor nu le place să fie desconsiderarti. Acest lucru nu înseamnă că nu poți avea pasiune, ambiție și spirit de lider, ci doar să nu fii acea persoană care crede că este mai bună decât toți ceilalți. Amintiți-vă citatul – „Dacă credeți că sunteți cea mai inteligentă persoană din cameră, atunci sunteți în camera greșită”.

3. Asumati-va greșelile, nu arătați cu degetul pe altcineva, apoi rezolvați-le.

Responsabilitatea arată că sunteți pregătit să remediați o problemă și, ca urmare, asigurați-vă că nu se va mai repeta. Nimeni nu este perfect și faptul ca recunosti iti va fi de ajutor.

4. Eliminați neînțelegerile prin transparență.

Dacă ești deschis, înseamnă că nu ai nimic de ascuns și dacă nu ai nimic de ascuns, atunci oamenii știu exact pozitia ta.  Cu toate acestea, pe termen lung, lipsa transparenței poate fi chiar mai riscantă. Totul trebuie echilibrat.

5. Actionati pentru a ajutor / mentorat / reducerea volumului de muncă / oferiți sfaturi altora.

Acest lucru dezvoltă relații și îți scoate în evidență integritatea, ca să nu mai vorbim de faptul că te vei simți bine în timp ce îți transmiți cunoștințele altcuiva. Unii dintre cei mai de succes oameni din lume vorbesc în mod regulat despre mentorii lor și despre modul în care i-au ajutat să-i modeleze pentru a deveni cine sunt ei. Dacă nu aveți timp pentru asta, înseamnă că prioritățile dvs. nu sunt corecte și este timpul să vă reevaluați programul. Deci, orice scuză despre faptul că nu ai timp nu e valabila.

6. Ajută-i pe ceilalți să arate bine.

Acest lucru nu numai că îți va oferi o stare de bine, dar de fapt, la rândul tău, te face să arăți bine. Este vorba despre a permite celorlalți oameni să își petreacă timpul în centrul atenției sau să susțină alte cauze.

7. Prezintă-te în mod corespunzător

 „Dacă vrei să fii profesionist, trebuie să arăți profesionist”. Este vorba despre prezentare. Ai avea încredere într-un agent imobiliar care aren costum ponosit și cu părul neîngrijit? Ai avea încredere în arhitecții tăi dacă nu ar avea un birou frumos prezentat cu modele și desene în birou?

Există multe lucruri în viață și muncă pe care nu le poți controla, dar reputația poate fi cladita. Când toate celelalte eșuează, merită să ne amintim de cuvintele  lui Warren Buffet – „Este nevoie de 20 de ani pentru a-ți construi o reputație și cinci minute pentru a o distruge. Dacă vă amintiți asta, veți face lucrurile altfel ”.


Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este sigla-verifies.png

Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?

Scrie un mail: securitate @ verifies.ro


Intra in comunitatea  Securitate in Romania:   Linkedin si  Facebook

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security:  Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte. Consultanta si servicii pentru industria de securitate

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si cei mai potriviti Furnizori de Securitate.

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Contacteaza un consultant Verifies pentru a afla mai multe informatii   www.verifies.ro

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security