Calitatea in Securitate este un proiect de constientizare a diferentierii prin calitate. Servicii de securitate achizitionate pe criterii de calitate si servicii de securitate vandute prin elemente de calitate. Astfel incepem un sir de articole prin care sa evidentiem cum putem obtine sau vinde servicii de calitate in Securitate.
Aplicand oricare din elementele evidentiate poti vinde mai usor serviciile tale daca esti furnizor de servicii de securitate sau poti achizitiona servicii de securitate mai eficiente.
Managementul este actul de a uni oamenii pentru a atinge obiectivele și obiectivele dorite, folosind resursele disponibile eficient și eficient. Deoarece organizațiile pot fi privite ca sisteme, managementul poate fi, de asemenea, definit ca acțiune umană, inclusiv proiectarea, pentru a facilita producerea de rezultate utile dintr-un sistem. Această perspectivă deschide oportunitatea de a vă gestiona pe sine, o condiție prealabilă pentru a încerca să-i gestionați pe ceilalți.
1o Principii de Management
1. Liderii trebuie să aibă o viziune și să o împărtășească
Visul sau viziunea trebuie să exprime obiectivul comun pe care liderul și echipa îl vor împărtăși. Odată definită viziunea, liderul trebuie să o enunte și să răspândească mesajul în întreprindere. Marii lideri recunosc că acest lucru trebuie făcut într-un mod care să permită înțelegerea și cumpărarea între echipele lor
2. Planificarea strategică trebuie să devină un proces continuu
Planificarea strategică este mijlocul prin care o organizație identifică, organizează și execută proiectele și programele necesare realizării viziunii. Cei mai buni lideri știu că planificarea strategică trebuie făcută continuu și strategiile trebuie ajustate pe măsură ce piața se schimbă pentru a asigura alinierea corectă la ceea ce este necesar pentru realizarea viziunii.
3. Munca trebuie gestionată ca portofoliu de proiecte
Dacă planul strategic este format din proiectele și programele necesare pentru realizarea viziunii, atunci un portofoliu de proiect devine mecanismul prin care se gestionează și se realizează munca. Liderii excepționali se asigură că resursele lor de afaceri sunt alocate în mod corespunzător și că investițiile din proiecte și programe sunt monitorizate și ajustate corect pentru a obține un succes pe termen lung.
4. Încrederea trebuie să fie în mod deliberat țesută în organizație
Friedrich Nietzsche o rezumă, în faimosul său citat, „Nu mă supără că m-ai mințit, sunt supărat că de acum încolo nu te pot crede”. Cu toții vrem să credem și să avem încredere în oamenii pe care îi urmăm. Oferiți orice motiv pentru ca o persoană să se îndoiască de intenția dvs. și le-ați pierdut pe viață.
5. Liderii trebuie să lucreze constant pentru a motiva și a inspira personalul spre succes
Motivarea personalului nu este o sarcină opțională. Cei mai buni lideri lucrează pentru a motiva și inspira personalul lor în fiecare zi.
6. Liderii trebuie să conducă întotdeauna inovarea activă a afacerilor
Marii lideri inoveaza pentru a-și diferenția strategic întreprinderile de competiție. Ei nu conduc schimbarea de dragul schimbării. Această distincție este una importantă, deoarece servește la informarea deciziilor cu privire la ce tipuri de schimbări și îmbunătățiri trebuie făcute pentru a concura cel mai bine.
7. Liderii trebuie să își recunoască obligația de a-și transforma echipele
În multe privințe, inovarea proceselor de afaceri este cea mai ușoară parte a muncii unui lider. Transformarea personalului pentru a contribui în continuare la cel mai înalt nivel de performanță poate fi o provocare. Transformarea personalului este o obligație care nu poate fi trecută cu vederea de către liderii de toate nivelurile ale unei organizații.
8. Tehnologia trebuie să fie integrată perfect în operațiunea de afaceri
Liderii de seamă recunosc necesitatea de a înțelege toate implicațiile tehnologice ale strategiilor lor, deoarece este singurul mod prin care pot fi siguri că tehnologia „corectă” este integrată în afacerile lor.
9. Practicile de comunicare trebuie optimizate în mod corect pentru a asigura realizarea afacerilor
Comunicările deschise și oneste sunt un ingredient vital pentru succes în cadrul activității moderne de zi. Personalul trebuie să poată accesa cu ușurință toate informațiile relevante și know-how-ul, oriunde există, în formatul dorit și să aibă încredere în calitatea sa pentru a-l utiliza. Prin urmare, cei mai buni lideri știu că reînnoirea periodică a practicilor de comunicare nu este doar în ordine, ci este esențială pentru a rămâne competitivă.
10. Liderii trebuie să aiba viziunea unei organizatii pusa în fața unei mari rezistențe la schimbare
Este bine înțeles că majoritatea oamenilor nu le place schimbarea . Cu toate acestea, rezistența personalului la schimbare nu descurajează pe cei mai strălucitori dintre lideri. Ei știu că este de datoria lor să-și imagineze ce pot deveni afacerile lor.
Vrei sa impartasesti din bunele practici?
Vrei sa afli despre bune practici?
Vrei sa fi un sustinator al campaniei?
Scrie un mail: securitate@verifies.ro
Securitate in Romania by VerifiES Security
Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate, legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate
VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate
VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate: Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate,
VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare pentru industria de Securitate
VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate, strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.