Ecosistemul WizMind de la Dahua oferă o mulțime de aplicații utile pentru gestionarea securității și a confortului

Dahua Technology, lider mondial în soluții și servicii IoT inteligente centrate pe video, prin seria Dahua WizMind îmbunătățită, ofera un portofoliu cuprinzător de produse orientate spre proiecte și soluții AI flexibile pentru o gamă largă de industrii. Moștenind soluțiile AI de ultimă generație ale companiei care se concentrează pe tehnologia umană, automobile, obiecte și termoviziune, seria WizMind îmbunătățită se mândrește cu algoritmi AI de top cu funcții extinse, inclusiv metadate video umane/vehicul, recunoaștere a feței, protecție a confidențialității, securitate în zone extinse, parcare ilegală, detectarea și gestionarea spațiului de parcare, monitorizarea obiectelor etc.

Aplicații pentru gestionare umană

Adoptând cel mai recent cip AI și algoritmi, WizMind actualizat e bazat pe aplicații umane și integrează performanțe AI mai avansate, inclusiv protecția vieții private 2.0, recunoașterea feței 2.0, metadate video umane 2.0, securitate pe suprafață largă 2.0, numărarea persoanelor, analiză stereo etc. avertizare timpurie, căutare precisă a țintei și alte funcții de bază ale inteligenței artificiale pentru a obține răspunsuri în timp util la incidente. Acceptă, de asemenea, analiza inteligentă a fluxului de clienți, densitatea mulțimilor, direcția țintei și alte metadate pentru a ajuta la optimizarea afacerii și la luarea deciziilor. Bazat pe baza de date a trecătorilor, recunoașterea feței 2.0 elimină numărul duplicat al persoanelor care apar frecvent în scenă într-un anumit interval de timp, generând statistici mai precise privind traficul clienților și frecvența pentru o analiză ulterioară a afacerii. În același timp, permite utilizatorilor să configureze notificări în timp real pentru VIP-uri sau pentru persoanele care apar frecvent în scenă pentru a le reaminte administratorilor să ia măsurile corespunzătoare. În plus, metadatele video umane 2.0 sunt acum echipate cu detectie și alarmă EIP pentru a îmbunătăți siguranța angajaților pe șantierele de construcții și fabrici.

Pentru a consolida protecția confidențialității utilizatorilor, Privacy Protection 2.0 oferă opțiuni suplimentare de intimitate și acceptă exportul de cod pe baza unor ținte specificate, asigurând siguranța vieții private a oamenilor și a locurilor.

Aplicații pentru autovehicule

Aplicațiile actualizate WizMind bazate pentru autovehicule integrează ANPR, managementul spațiului de parcare, metadatele vehiculelor 2.0 și tehnologia de detectare a parcării ilegale pentru a servi mai multe scenarii, inclusiv benzinării, intrări și ieșiri din clădiri, parcări, drumuri din oraș etc.

Alimentată de un algoritm de învățare profundă, tehnologia de gestionare a spațiului de parcare Dahua poate detecta și afișa cu precizie starea parcării și numărul de locuri de parcare disponibile pentru a ghida șoferii, evitând congestionarea traficului și îmbunătățind experiența de parcare. Sistemul actualizat de detectare a parcării ilegale acceptă suprapunerea unei varietăți de informații pe instantaneul vehiculului, inclusiv numărul plăcuței de înmatriculare, ora și locația, precum și alte informații despre încălcarea regulilor, oferind dovezi mai complexe pentru investigație. Mai mult, un sistem dual-PTZ are capacitatea de a acoperi o zonă mai largă și poate chiar capta imagini detaliate ale vehiculelor. Cu tehnologia ANPR combinată și metadatele video ale vehiculelor 2.0, utilizatorii pot captura încălcări ale regulilor, urmări vehicule suspecte și pot colecta statistici pentru analiza afacerii.

Aplicații pentru gestionare altor obiecte

Ca o caracteristică nouă a WizMind actualizat, tehnologia de monitorizare a obiectelor utilizează algoritmi de învățare profundă pentru a se concentra pe detectarea a până la șase tipuri de obiecte, inclusiv pungi, cutii și alte obiecte personalizate. Poate filtra eficient alarmele false cauzate de interferența luminii, animalelor, frunzelor și a altor obiecte irelevante, astfel încât să ofere clienților informații precise de alarmă. Prin alarma de legătură conectată la administrator, poate ajuta pasagerii să-și găsească la timp bagajele pierdute și obiectul lipsă sau să detecteze un blocaj la ieșirea de incendiu, reducând astfel semnificativ pierderea proprietății și crescând nivelul de siguranță.

Aplicații de termoviziune

Tehnologia de imagistică termică Dahua adoptă un senzor de imagine termică în combinație cu un algoritm excelent de procesare a imaginii pentru a oferi performanțe de supraveghere pe distanță lungă 24/7. Încărcată cu capabilitățile avansate de inteligență artificială ale companiei, camera termică Dahua poate identifica cu precizie vehiculele aflate la o distanță de până la 20 km și ținte umane la o distanță de până la 8 km. În timp ce oferă imagini cu contrast ridicat, funcțiile sale de analiză inteligente activate de AI pot detecta în mod eficient comportamentele anormale, pot obține alarme foarte precise și pot îmbunătăți eficiența globală de operare a sistemelor de securitate. În plus, performanța hardware remarcabilă a camerei permite dispozitivului să reziste la diferite condiții într-o gamă largă de scenarii de aplicație, făcându-l o alegere ideală pentru protecția perimetrală a aeroporturilor și granițelor, detectarea supraîncălzirii infrastructurii critice, prevenirea incendiilor forestiere, detectarea navelor la suprafața mării etc.

Ecosistemul WizMind

Produsele din gama Dahua WizMind pot fi gasite la importatorul Spy Shop și sunt pe deplin compatibile cu principalele sisteme de management video, PSIM și o varietate de software de monitorizare a alarmelor. Împreună cu Milestone, Qognify, Network Optix, Luxriot și alte platforme, oferă funcții avansate, inclusiv recunoașterea feței, numărarea persoanelor, protecție perimetrului și harta termică. În plus, Dahua DHOP permite accesul terților la WizMind IPC și camerele termice, permițând personalizarea funcțiilor camerei în funcție de nevoile clienților. Dahua Technology oferă, de asemenea, suficient API, permițând integrarea cu diverse sisteme ale partenerilor săi tehnologici.

Cu caracteristicile tehnice menționate mai sus, seria actualizată WizMind oferă soluții inteligente, precise, fiabile și cuprinzătoare, bazate pe inteligență artificială, într-o varietate de industrii verticale, inclusiv gestionarea traficului, construcții, comerț cu amănuntul, energie etc. Pentru utilizatorii cu nevoi de proiecte în aceste industrii, acestea se poate bucura de comoditatea adusă de funcțiile AI avansate și beneficiază de soluțiile personalizate de ultimă generație.

Pentru a îndeplini cerințele legale aplicabile și pentru a proteja confidențialitatea personală, vă sugerăm prin prezenta să alegeți o soluție adecvată în funcție de nevoile reale, precum și pentru a îndeplini cerințele legale.Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate