Inca o poveste de succes de la AZiTREND!

Compania va fi prezenta cu doua nominalizari la Premiile OSPA 2018. Outstanding Security Performance Awards – OSPA – face parte din programul global realizat de Federația Serviciilor de Securitate în parteneriat cu World Excellence Awards, pentru a recunoaște și a recompensa companiile din sectorul securității private cu performanțe excepționale. Câștigătorii vor fi anunțați și vor primi trofeele în cadrul Galei OSPA România 2018, in data de 16 noiembrie, la JW Marriott.

Primul proiect a fost selectat in lista de finalisti la categoria de integratori sisteme, unde AZiTREND a aplicat cu o solutie integrata pentru optimizarea organizarii serviciilor de paza, monitorizare si supraveghere in magazinele MyAuchan. Este un sistem complex, ce integreaza intr-un sistem unic toate imaginile de la camerele video, sistemele de efractie, incendiu, control access si tranzactiile de la casele de marcat.

Cea de-a doua nominalizare a fost consecinta unui proiect implementat de AZiTREND la un alt mare retailer national din Romania. Pentru acest proiect, insusi beneficiarul serviciilor a fost selectat si a fost inclus in lista de elita a finalistilor Premiilor OSPA 2018. Aici s-a implementat platforma TRASSIR in scopul asigurarii unui sistem integrat de securitate, bazat pe Artificial Intelligence. Solutia este complexa si imbina elementele de Retail Analytics, Face Recognition, LPR – recunoasterea numerelor de inmatriculare auto, AZiGUARD – paza electronica si alte aspecte operationale si logistice, specifice acestui business de mare amploare.

La nivel national, proiectul aduce beneficii majore atat din punctul de vedere al cresterii nivelului de securitate, prin reducerea pierderilor si furturilor, cat si din punct de vedere financiar. Se reuseste reducerea semnificativa nu doar a bugetelor de securitate, ci si a personalului de paza, ceea ce in actualele conditii ale pietei muncii din Romania este un real succes.

Astfel, AZITREND si TRASSIR vor fi prezenti cu doua nominalizari la Premiile OSPA, una ca participare in nume propriu, iar a doua din partea unui beneficiar. Este o recunoastere majora si o recompensa a efortului nostru continuu de a ridica standardele de securitate.

Acum asteptam cu emotii Marea Finala a Premiilor OSPA din 16 noiembrie!


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate