Despre Artificial Intelligence si Videoanalytics cu Igor Oleynik – fondatorul TRASSIR

Având peste 35.000 de membri, ASIS International este asociația profesională lider în domeniul securității din întreaga lume. Fondată în 1955, ASIS este dedicată creșterii eficienței și productivității profesioniștilor în domeniul securității.

Sub egida filialei ASIS International din România, AZiTREND a organizat o conferință specială, cu tema „Inteligența Artificială în analiza și managementul video”.

Invitatul de onoare a fost Igor Oleynik, fondatorul TRASSIR si CEO la DSSL. Igor a ținut o prezentare foarte interesantă despre această platformă de analiză video – probabil una din cele mai bune din lume – si algoritmii matematici cu care este construită, ajutându-ne să ajungem în viitor la Artificial Intelligence. Având o experiență de 17 ani, compania DSSL, ce dezvoltă această platformă de analiză și management video, are acum peste 600 de angajați, dintre care 150 ingineri de soft.

Exemplele oferite de utilizare a TRASSIR au acoperit, practic, orice domeniu, de la retail, la industrial, banking, smart city sau chiar în zona de rezidențial. TRASSIR este utilizată în prezent de peste 15.000 de companii. Suntem mândri că și în România mari lanțuri de retail si din domeniul industrial folosesc deja avantajele incontestabile ale acestei tehnologii avansate. Flexibilitatea modulelor specifice fiecărui client, ce permite customizarea optimă a serviciilor, reprezintă garanția calității TRASSIR. Iar reducerile substanțiale de bugete alocate securității pentru clienți sunt urmare a implementării smart, integrate a platformei, cu celelalte sisteme conexe.

Cu ocazia conferinței am aflat și cum, în viitor, AI va face parte tot mai mult din viața noastră, sporind eficiența și productivitatea. Cât de interesant este să afli cum vede evoluția AI chiar unul din oamenii care sunt în avangarda evoluției tehnologice!


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate