Fii prevăzător: Motive pentru care trebuie să îți instalezi un sistem de supraveghere acasă

Înainte, folosirea sistemelor video de supraveghere ca masură de securitate în propria gospodărie era considerat un efort drastic și costisitor. În 2020, datorită accesibilității și performanțelor tehnologice să nu ai instalate camere pentru supraveghere pare o decizie, nu tocmai inspirată. De altfel, există o gamă largă de opțiuni extrem de calitative și avantajoase ca preț. Iar majoritatea, datorită tehnologiei WI-FI permit instalarea camerelor de securitate cu ușurință. Mai mult decât atât, monitorizarea casei se face confortabil, de oriunde și de pe orice dispozitiv aflat la îndemână (laptop, telefon sau tabletă).

Dacă te gândești serios să îți securizezi casa, iată patru beneficii care te pot ajuta să-ți clarifici dilema:

  1.     Descurajarea criminalilor

Simpla prezență a unei camere de supraveghere pentru exterior poate descuraja infractorii. Înainte de a da o spargere, hoții de cele mai multe ori urmăresc săptămâni, poate chiar luni o casă. În majoritatea cazurilor dacă aceștia observă o cameră de supraveghere video renunță înainte de a da spargerea. Îți recomandam să instalezi camere atât în interiorul locuinței, cît și în exterior, unde unghiul de vizualizare este larg.

Poate îți imaginezi că răufăcătorii se strecoară întotdeauna pe intrări laterale, dar statisticile arată ca 34% dintre hoți folosesc intrarea principală. De asemenea, dacă ești victima unei spargeri, camerele vor înregistra incidentul și vor contribui la capturarea infractorului în speranța ca bunurile furate vor fi astfel, recuperate. Montează camera la intrarea principala (sfat: o sonerie video wireless este o alegere excelentă pentru o casa smart). Pentru a te asigura că urmărești cu o mână de fier fiecare intrare și ieșire din locuință, adaugă camere și la ușile laterale. Nu uita nici de garaj sau de aleea din fața casei, dar nici de curtea și grădina interioară.

  1.     Protejarea familiei tale

Camerele de supraveghere nu se limitează la protecția unei case, ci îți permit să verifici siguranța copiilor tăi chiar dacă ești la serviciu. Familiile unde părinții au joburi full time se află de multe ori in situația dificilă de a lăsa nesupravegheați adolescenții care ies la prânz de la școala sau pe cei mai mici în grija unei bone. De aceea, să știi ce fac copiii tăi, atunci când tu nu ești în prejma lor este o necesitate pe care camerele de supraveghere o pot rezolva ușor.

  1.     Asigurarea casei

Aici ne referim la faptul că după un vandalism poți dovedi incidentul cu înregistrările de pe cameră și îți poți valida astfel cererea de asigurare acoperind bunurile furate și distruse.

  1.     Animalele de companie contează

Un iubitor de animale poate utiliza sistemul de supraveghere pentru a verifica comportamentul celor mai bune prietene ale omului. Acestea sunt o parte importantă din viața multor oameni și poate fi stresant să le lași singure acasă, dar și costisitor să angajezi pe cineva să aibă grijă de ele.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate