Country Security Officer

Compania: Simens

Locatia: Bucuresti

Despre job Country Security Officer

În calitate de companie specializată în tehnologie, combinăm lumea reală și cea digitală și ajutăm clienții să facă față marilor provocări ale timpului nostru. Afacerile noastre și organizațiile locale se bucură de libertatea antreprenorială de a-și servi clienții și piețele în cel mai bun mod posibil, structura este orientată spre crearea de valoare pentru clienți, crearea tehnologiei cu scop și astfel schimbarea vieții pentru miliarde de oameni în bine. Creăm tehnologie pentru a transforma cotidianul.

Care sunt principalele mele responsabilități Country Security Officer?

 

 • Îndeplinește sarcinile solicitate de ofițerul regional de securitate pentru a asigura conformitatea cu standardele și procesele de securitate Siemens stabilite de CE SEC.
 • În sprijinul directorului general/conducerii companiei regionale pentru a dezvolta și menține structuri eficiente de securitate și management al crizelor prin identificarea părților interesate cheie și stabilirea de relații de lucru eficiente cu aceștia pentru a îndeplini cerințele de securitate a afacerii.
 • Oferă consiliere tactică și suport operațional directorului/conducerii companiei regionale în răspunsul la incidente legate de securitate, inclusiv gestionarea incidentelor și a crizelor, raportarea incidentelor și investigarea.
 • Sprijină dezvoltarea procedurilor locale de securitate pentru a atenua amenințările de securitate, în timp ce monitorizează în mod proactiv mediul de securitate pentru a prioritiza activitățile pentru a sprijini obiectivele și realizările de afaceri.
 • Elaborează și sprijină inițiativele locale ca răspuns la cerințele de securitate ale afacerii și pentru a menține gradul de conștientizare în materie de securitate în cadrul unităților de afaceri individuale.
 • Oferă input și feedback departamentelor funcționale CE SEC pentru dezvoltarea reglementărilor, proceselor și serviciilor.
 • Dezvolta și menține rețele interne și externe pentru a fi la curent cu cele mai bune practici din industrie și cu evoluțiile în furnizarea de securitate rentabilă.

De ce am nevoie pentru a mă califica pentru acest job?

 

 • Experiență în managementul proiectelor (de exemplu, implementarea proceselor etc.)
 • Capabil să prioritizeze sarcinile și să gestioneze sarcinile de lucru într-un mod eficient, cu supraveghere directă minimă și flexibilitate în gestionarea sarcinilor multiple și diverse
 • Abilitatea de a analiza și asimila informații din diverse surse
 • Abilități eficiente de rezolvare a problemelor și capabil să lucreze sub stres în situații critice de timp
 • Capacitate dovedită de a conduce echipe cu cel puțin trei ani de experiență
 • Bune abilități de negociere și influență
 • Abilități interpersonale dovedite, cu capacitatea de a interacționa cu succes cu o varietate de public, în special CEO și alți manageri superiori
 • Cunoaștere bună a limbii română, engleză și o limbă slavă (croată, sârbă sau rusă – vorbit și scris)
 • Sensibilă și receptivă la nevoile diferitelor grupuri etnice și culturale
 • Integritate dovedită și standarde personale înalte de comportament
 • Simțul legii și etică;
 • Bune abilități de comunicare
 • Abilități eficiente de prezentare și scriere a rapoartelor în limba engleză

Domeniul funcțional cuprinde securitatea călătoriilor, protecția proprietății, securitatea proiectelor, protecția executivă, a evenimentelor și a personalului, protecția împotriva spionajului economic (inclusiv securitatea interceptării) și gestionarea crizelor de securitate. Securitatea IT nu este acoperită de această funcție. Responsabilitatea geografică acoperă țările România, Moldova, Croația, Serbia, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Albania, Muntenegru, Kosovo.

Great Minds think differently!

Diversitatea la Siemens este sursa noastră de creativitate și inovație. A avea diferite tipuri de talente și experiențe ne face mai ambițioși și mai pregătiți pentru a răspunde cu succes cerințelor Societății. Prin urmare, prețuim candidații care reflectă diversitatea de care ne bucurăm în compania noastră.

Departament: Country Functions & Departments

Nivel de experiență: Profesionist cu experiență

Tip post: Full-time

Pentru aplicatii accesati: Simens


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Facebook Securitate in Romania

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

close

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security