Beneficiile sistemului de control acces INCEDO de la ASSA ABLOY

Stilul nostru de viata, de lucru si modul in care ne miscam evolueaza in permanenta. Odata cu schimbarea intervine si nevoia unor sisteme de siguranta mai agile. Oamenii se asteapta la conectivitate si comoditate peste tot: viata moderna ar trebui sa fie o serie de experiente perfecte, mai rapide si mai usoare pentru toata lumea.

Tehnologiile pentru control acces – hardware si software – trebuie sa fie pregatite pentru aceste asteptari. In control acces, ecosistemele integrate mai inteligente, mai ecologice si mai conectate, reprezinta urmatorul pas.

Aici intervine Incedo Business de la ASSA ABLOY: un sistem care combina gama hardware si solutiile de securitate de top ASSA ABLOY cu un software flexibil si optiuni de management multiple. Sistemele Incedo au fost proiectate pentru a oferi usurinta in folosire, flexibilitatea si adaptabilitatea cerute de nevoile de securitate din ziua de astazi.

Usor de extins si scalabil, se instaleaza si actualizeaza rapid, oferind rezultate la fel de repede. Este suficient de agil pentru a se adapta celor mai noi schimbari tehnologice, combinand intr-un mod intuitiv puncte de acces sigure si conectate cu tehnologii inteligente de identificare, pentru o solutie cu un pas in viitor. Incedo Business a fost proiectat sa ofere integrare seamless cu hardware-ul compatibil Incedo, pe care ASSA ABLOY il testeaza riguros inainte de conectare, pentru o integrare mai usoara si de incredere a tertelor parti.

Incedo face viata si munca mai usoare si mai eficiente pentru toata lumea, de la instalatori si administratori, la utilizatori finali.

Poti gestiona mai multe locatii si integrari terte parti, inclusiv solutii de securitate precum CCTV. Extinde sau restrange sistemul, adauga sau elimina hardware si credentiale la cerere — sau schimba optiunile de management al sistemului — totul dintr-un singur mediu. Trecerea la o optiune la alta, dintre Lite, Plus si Cloud este intotdeauna fluida, asigurand flexibilitate totala afacerii tale.

Folosind ecosistemul revolutionar Incedo Business de la ASSA ABLOY, organizatiile isi pot gestiona toate tehnologiile de securitate, acces si managementul cladirii, intr-un singur loc. Acesta iti ofera flexibilitatea de a lua decizii de afaceri mai bune, mai rapide si informate.

Incedo Business este un sistem universal de securitate care combina control accesul si hardware-ul pentru securitate cu un software ales, intr-o singura platforma si ecosistem, usor de extins sau restrans, conform nevoilor utilizatorului. Indiferent de marimea locatiei, software-ul Incedo Business ofera o interfata puternica, usor de utilizat.

Platforma Incedo Business de la ASSA ABLOY ofera 3 optiuni unice de management al sistemului – Lite (disponibil in prezent), Plus si Cloud – proiectate pentru a oferi fiecarui client o solutie usor de extins, concentrata pe nevoile de securitate ale acestuia. Indiferent de marimea sau tipul proprietatii pe care doriti sa o securizati, software-ul Incedo Business ofera o interfata puternica, usor de utilizat, potrivita pentru locatii de aproape orice dimensiuni.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate