Dom Romania, subsidiara locala a grupului francez Dom Security – important furnizor mondial de sisteme de inchidere si securitate mecanica si electronica de control acces.

O alianta de peste 20+ companii

Grupul include producatori si companii comerciale care deservesc pietele locale.


control acces

DOM Security face parte din Grupul Sfpi.

Sfpi Group (Safety for People and Industry) a fost creat în Franța în 1985. Astăzi, constituie un grup de companii specializate în industria siguranței pentru oameni, mărfuri și mediu.

deny-security-company-logoDOMpicard-serrures-company-logoomnitech-security-company-logoAntipanic

Sunt uniți în 4 divizii de operare autonome, inovatoare și digitalizate: DOM Security, MAC, MMD, NEU-JKF. În 2021, Sfpi Group a generat o cifră de afaceri de peste 571 de milioane de euro, a angajat peste 3800 de colaboratori și a livrat soluții precum securitatea și confortul clădirilor, tratarea aerului și economisirea energiei, atât pentru piața industrială, cât și pentru cea privată. Industrial, responsabil și european cu ambiții globale, Sfpi Group își continuă expansiunea internațională.

Preia controlul asupra securității clădirii tale

Cu soluțiile noastre de control al accesului digital, sunteți responsabil să acordați sau să interziceți accesul anumitor persoane și părți ale proprietății dvs. (uși, ferestre, dulapuri, dulapuri…) în orice moment!

A deveni digital înseamnă a opta pentru….

O investiție pe termen lung: Tehnologia continuă să evolueze: actualizările consecvente asigură că soluțiile digitale rezista testului timpului. Produsele de control acces DOM au fost dezvoltate și testate de cei mai buni experți din industrie, pentru a vă asigura că vă bazați pe cel mai bun furnizor de soluții de securitate.

All-in-one system: Având un sistem digital de control al accesului pentru securitatea clădirii dvs. înseamnă că vă puteți gestiona punctul de acces de pe o singură platformă, fie că este vorba de o aplicație, un program de calculator sau de pe tabletă. Nu mai este nevoie să ții o evidență a cheilor mecanice, cu control digital al accesului: poți vedea totul deodată.

Ușor de folosit: Controlul accesului la clădirea dvs. nu a fost niciodată mai ușor! Soluțiile noastre de acces digital sunt concepute într-un mod ușor de utilizat, astfel încât instalarea și instrucțiunile să fie întotdeauna ușor de înțeles pentru utilizatori, indiferent cât de buni sunt aceștia cu tehnologia.

Securitate inalta: Controlul digital al accesului asigură niveluri ridicate de securitate nu numai în timpul funcționării, ci și în cadrul tehnologiei în sine. Este echipat cu cea mai avansată tehnologie de criptare, asigurându-vă că datele dumneavoastră rămân confidențiale și bine protejate.

Aplicația DOM ENiQ

gestionează toate dispozitivele de control al accesului ENiQ Mifare 13,56 MHz.

DOM ENiQ App

Aplicația include toate funcțiile de bază de control al accesului în modurile de operare Date on Device – Offline și Data on Card. Aplicația ENiQ este o aplicație Android stocată local de la Android >=9.0. Acceptă transpondere RFID de 13,56 MHz și oferă noi drepturi de acces și actualizări printr-o interfață Bluetooth cu energie redusă sau interfață NFC (Near Field Communication) pentru dispozitivele de control acces și transpondere.

Cheile mobile pot fi atribuite persoanelor și cu ajutorul aplicației DOM Key deschiderea ușilor cu d

ispozitive de închidere DOM ENiQ se poate face prin intermediul smartphone-ului.

ENiQ AccessManagement Software

ENiQ AccessManagement Software

Software-ul ENiQ AccessManagement gestionează toate dispozitivele de control al accesului din lumea ENiQ în modurile de Data on Device – Offline/Online și Data on Card. Acceptă transpondere RFID de 13,56 MHz și oferă noi drepturi de acces și actualizări pentru dispozitivele de control al accesului printr-o interfață de 868 MHz sau interfață Bluetooth cu consum redus de energie.

Aplicația Tapkey

Tapkey App

Aplicația Tapkey gestionează toate dispozitivele de control al accesului Mifare 13,56 MHz DOM T

apkey. Include toate funcțiile de bază de control al accesului în modul de operare Data on Card. Aplicația Tapkey este o aplicație pentru Android și iOS bazată pe cloud. Acceptă transpondere RFID de 13,56 MHz cu codificare Tapkey și smartphone-uri pentru deschiderea ușilor.

Aplicația Tapkey oferă noi drepturi de acces și actualizări prin intermediul unei interfețe BLE (interfață Bluetooth cu energie redusă) sau NFC (comunicare în câmp apropiat) pentru dispozitivele de control al accesului și transpondere.

                  Grupul Dom Security acorda prioritate sigurantei oamenilor prin certificarea produselor din portofoliu pentru toate pietele, oferind pentru sistemele panica produse de catre compania specializata Antipanic Italia cele mai elaborate si complete certificari.
                  Normele pe care le indeplinesc sistemele antipanica DOM sunt cele mai ridicate, produsele beneficiind de certificatele EN 1125, EN 179, CERTIFIRE, UL305, pentru SUA si UKCA pentru Canada. In cazul dispozitivelor de panica DOM exista doua standarde – EN 1125 si EN 179 – care indica testele si performantele pe care produsul trebuie sa le treaca pentru a fi certificate. Desi asemanatoare, cele doua norme au domenii de aplicare complet diferite. Sistemele certificate conform normei EN 1125 trebuie sa fie instalate in toate locurile deschise publicului si este necesar sa poata fi deschise in orice moment in cateva secunde, de orice utilizator. Sistemele panica trebuie sa acopere cel putin 60% din usa.
  •   Certificatul EN 1125 pentru sistemele panica DOM, are cel mai inalt grad de siguranta, cu pana la 200.000 de cicluri inchidere/deschidere, testat pe usi de peste 200 kg, avand rezistenta la foc si fum si un grad ridicat de rezistenta la coroziune (peste 240 ore in mediul salin).
  • Certificatul EN 179, este documentul ce atesta ca sistemele panica DOM pot fi instalate numai in medii care nu sunt deschise publicului (birouri private), daca locul in cauza este frecventat de mai putin de 10 persoane. Sistemele trebuie deschise in mai putin de o secunda, iar oamenii trebuie sa fie constienti de functionalitatea dispozitivelor.
  • CERTIFIRE este un certificat independent recunoscut de multe autoritati din intreaga lume ca fiind o marca de calitate internationala pentru siguranta. Certificarea este emisa de prestigiosul institut britanic „Warringtonfire”, ce este in functiune in lumea certificarilor de peste 50 de ani. Antipanic a obtinut acest prestigios certificat dupa ce a testat sistemele panica la laboratoarele Warrington, pentru o perioada de 4 ore pentru usi metalice si 2 ore pentru cele din lemn. UL305 (Standard UL pentru sisteme panica de siguranta) este cel mai vechi normativ din lume si reglementeaza dispozitivele panica de iesire instalate pe usi de evacuare. Acesta a fost fondat in Northbrook – Ilinois, in 1894. Antipanic, dupa un an de testare, este mandru sa ofere clientilor sai acest certificat de prestigiu pentru toate sistemele panica. Cerintele de testare ale UL305 sunt, comparativ cu alte certificari, unele dintre cele mai severe din SUA.
  • Certificarea UKCA este obligatorie pentru Marea Britanie, iar Antipanic o poate oferi pentru toate sistemele disponibile.
Beneficii majore pentru o gama extinsa de aplicatii
Dintre avantajele asigurate de Protect Touch se numara:
 Durata – Tratamentul antibacterian este garantat pentru a oferi protectie pe termen lung, fiind o parte integranta a sistemului de finisaj;
 Actiune totala – Spre deosebire produsele concurente, sistemul protejeaza intregul produs;
 Gama completa – Tratamentul este standard pentru cele mai populare sisteme de finisaj si nu presupune costuri suplimentare;
 Certificarea ISO 22196 permite indeplinirea cerintelor pentru aplicatii precum spitale, centre comerciale, laboratoare de analiza, cladiri publice sau private de mari dimensiuni;
 Acoperirile cu pulbere antimicrobiana au fost testate conform ISO 22196: 2011, dovedind ca sunt eficiente impotriva tuturor tulpinilor majore de bacterii. Produsul este aprobat de FDA (Food and Drug Administration) si EFSA (Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara), iar testele pentru evaluarea eficientei au fost efectuate pe baza standardului japonez JIS Z 2801.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate