OPTEX participă la

Ziua Securității Private din România

 

București, 8 Noiembrie 2017 – Optex, lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, va participa pe 10 noiembrie la Ziua Securității Private din România, un eveniment aflat la a doua ediție, fiind dedicat industriei de securitate care activează în domeniul privat. Evenimentul va prilejui conferința „Calitatea în Serviciile de Securitate Privată – o Problemă de Interes Public”, în cadrul căreia reprezentații OPTEX vor susține prezentare în cadrul panelului ”Tendințe inovatoare în tehnica de securitate”.

În seara Zilei Securității Private, de la ora 19, va avea loc gala de decernare a premiilor OSPA la JW Marriott Grand Hotel, Sala Constanța. Trofeele pentru Excelența Profesională OSPA recunosc și recompensează companii și profesioniști care activează în sectorul securității private.

Am urmărit să aducem în România Programul International OSPA de recunoaștere profesională a industriei de securitate pentru că în țara noastră există profesioniști și proiecte deosebite care aduc piața românească de securitate la nivel internațional. Nu întâmplător suntem campioni la cybersecurity, nu întâmplător copiii noștri fac performanță in domeniul ciberneticii. Rolul OSPA este exact de a recunoaște capacitatea industriei noastre de a implementa proiecte la nivel înalt de calitate, având alături de noi lideri din industrie așa cum este compania japoneză OPTEX, lider global în produse si soluţii de detecţie efracție”, a declarat Gabriel Badea, președintele Federației de Servicii în Securitate, organizator OSPA în România.

Trofeele OSPA sunt concepute ca un sistem de apreciere independent și cuprinzător care să ofere celor care excelează în domeniul lor o oportunitate ca performanța să le fie recunoscută și celebrată.

Aflate la a doua ediție, Ziua Securității Private și, îndeosebi, Gala OSPA reprezintă evenimente de marcă în România. În ultimii ani, OPTEX și-a dezvoltat tot mai mult activitatea în țară, lansând și certificând noi canale de parteneri, precum și colaborând cu parteneri de tehnologie care oferă sisteme de detecție și soluții integrate de securitate. Urmărim să susținem la eveniment activitățile industriei, prin expunerea conceptului OPTEX de detecție „multi layer”, a celor mai noi produse OPTEX și prin captarea atenției managerilor și specialiștilor în securitate”, a declarat Dragoș Enea, reprezentantul OPTEX pentru România și Bulgaria.

Programul OSPA este organizat în colaborare cu asociații profesionale ale industriei securității private din mai multe țări. În cadrul ediției din acest an se vor acorda șase categorii de premii, printre care: Manageri și Directori de Securitate (in house), Instalatori/ Integratori Sisteme de Securitate, Agenți de Securitate, Consultanți de Securitate (Evaluatori de Risc la Securitate Fizică), Programe de CYBERSECURITY și Premiul pentru Întreaga Carieră dedicată Securității Private. Trofeul OSPA la categoria Manageri și Directori de Securitate va fi înmânat de către reprezentantul companiei OPTEX.

Despre Federația Serviciilor de Securitate și Ziua Securității Private

Federatia Serviciilor de Securitate este organizația reprezentativă din domeniul securității private care s-a constituit prin acordul de voință al Patronatului Serviciilor de Securitate, Asociației Române a Industriei de Securitate și Asociației Române pentru Tehnica de Securitate. Federația organizează din 2016 evenimentul Ziua Securității Private care include premiile ”The OSPA Romania”. Pentru mai multe detalii și informații referitoare la Trofeele OSPA Romania (juriu, categoriile de premiere, înscrieri etc.) puteți afla de pe site-ul https://ro.theospas.com/

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com

Contact:

Monica Muscă

Tel: 0723 310 256

Email: monica@1pr.ro


Securitate in Romania

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate