Cititoare de carduri RFID ICT

Elegante și cu o gamă de caracteristici opționale, cititoarele RFID tSec au o soluție pentru toată lumea. Disponibil în trei dimensiuni, capabilități multiple de carduri, cu o tastatură opțională și într-o alegere de alb sau negru, puteți selecta modelul care să se potrivească nevoilor dvs. și decorului dvs.

Pentru că o mărime nu se potrivește tuturor.

Tehnologie Multi Card

Disponibil fie cu o proximitate de 125 kHz, fie cu o capacitate de card inteligent de 13,56 MHz sau ca cititor multi-tehnologie care combină ambele capabilități într-o singură unitate, gama tSec oferă o compatibilitate maximă oferind în același timp o cale către cea mai recentă tehnologie. Multi Technology Reader este ideal pentru organizațiile care doresc să treacă la tehnologia inteligentă în ritmul lor, deoarece înseamnă că nu trebuie să-și înlocuiască toate cardurile în avans.

Bluetooth ® și suport NFC

Echipate cu funcții Bluetooth și NFC, cele mai noi cititoare tSec pot fi utilizate împreună cu aplicația Protege Mobile și acreditările ICT Mobile care permit deblocarea ușilor cu ajutorul unui smartphone pentru confort maxim.

Protecție IP65

Clasificarea de mediu IP65 oferă un grad ridicat de protecție împotriva elementelor, făcând tSec Reader potrivit pentru medii dure. Cititoarele pot fi montate în interior sau în exterior, amplasate oriunde de la poarta parcării până la ușa biroului.

Comunicare flexibilă

Alegeți o conexiune inteligentă RS-485 pentru comunicații rapide, flexibile, sigure sau Wiegand pentru compatibilitate cu toate sistemele standard de control al accesului. RS-485 oferă avantajele suplimentare de a fi mai ușor și mai rentabil de conectat și permite integrarea directă cu sistemele Protege, permițându-vă să efectuați modificări din mers după instalarea cititoarelor. RS-485 permite, de asemenea, rularea mai lungă a cablului și un proces mai simplu de actualizare a firmware-ului

Modele și caracteristici

Cititorul de carduri RFID tSec este disponibil în trei dimensiuni – standard (montaj pe montaj), suplimentar (placă de perete) și mini – și cu o serie de caracteristici opționale.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate