Caz real – Sistemul UR Fog împiedică furtul dintr-un magazin

Vă prezentăm un video cu un caz real, în care tentativa de jaf a cinci persoane a fost anulată de sistemul UR Fog, ce creează ceață instantaneu. În acest exemplu este un magazin de telecom, însă evident că sistemul se poate aplica oricărui tip de obiectiv ce trebuie protejat. În astfel de situații, timpul este elementul critic, pentru că totul trebuie să se termine în maxim 2-3 minute, până la sosirea echipajelor de intervenție. Cu toate ca hoții au reușit să treacă de ușa prevăzută cu folie antiefracție, deja sistemul UR Fog a început producerea ceții, care este atât de densă încât persoanele care au reușit să intre în magazin au ieșit imediat!

Eficiența sistemului este atât de mare, încât, practic, nu s-a furat nimic din magazin! În multe situații, hoții chiar rămân captivi în incintă, fiind apoi foarte ușor recuperați de poliție.

Integrarea cu sistemul video poate permite ca declanșarea sistemului de ceață UR Fog să fie acționată de la distanță de către un operator uman, după confirmarea video a incidentului.

UR Fog integrat cu AZiGUARD, sistemul nostru de pază electronică bazat pe TRASSIR, asigură maximum de protecție, la minim de costuri.

AZiTREND este distribuitor exclusiv în România pentru UR Fog și TRASSIR.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate