5 semne când sistemele dvs. de securitate rezidentiale necesita o actualizare

   Iti place ca totul să fie extrem de avansat, deoarece cel mai recent este întotdeauna mai bun, așa ca de ce sa utilizezi o cameră traditionala CCTV pentru a-ti proteja casa de spargatori? La fel se intampla si cu oricare dintre tehnologiile de securitate.  Desigur, puteti tine ferestrele și usile inchise pentru a pastra bunurile și familia în siguranta fata de orice incident nedorit, dar exista sisteme de securitate și efractie pe care le puteti lua pe pentru a va menține casa in siguranta. Dar problema este că si hoții sunt la curent cu tehnologia, la fel ca tine! Securizarea casei dvs. cu incuietori performante pentru uși pare o masura buna, dar proprietatea dvs. poate beneficia si de un sistem de alarmă rezidential. Intrebarea este ce anume si cand aveți nevoie pentru actualizarea sistemelor de alarma la domiciliu?  

1. Când apare pe piata tehnologie noua.

  Deși nu este important să alegeți orice produs nou lansat pe piață, puteți actiona inteligent cumpărând cel cu cele mai recente sisteme de securitate, cum ar fi o protecție mai bună, automatizare avansată și servicii de încredere. La urma urmei, instalarea unei camere CCTV care este capabilă doar să urmărească spărgătorii și să nu înregistreze videoclipuri nu este o alegere inteligentă. Folosirea unei camere CCTV cu viziune pe timp de noapte și înregistrare video automată precum și o funcție pentru stocarea videoclipurilor înregistrate este un pas bun.  

2. Doriți acces rapid și ușor la casa și la obiectele de valoare

  O camera de valori în bancă poate fi o alegere excelentă pentru a vă păstra obiectele valoroase, dar poate exista ceva la care doriți să puteți accesa într-un moment, un seif pentru casă este cea mai convenabilă opțiune. Dar, dulapurile de siguranță pentru casă nu sunt suficient de sigure, astfel încât o siguranță suplimentară ar fi un beneficiu suplimentar. În funcție de ceea ce este stocat, un sistem de alarmă avansat poate de asemenea să fie mai puțin costisitor decât stocarea pe termen lung într-o bancă. Amintiți-vă, indiferent cât de inteligent credeți că ați pregătit casa, spărgătorii se antrenează pentru a face față metodelor tradiționale de siguranță.  

3. Calatoresti mult.

  În aproape jumătate din cazurile de spargere raportate la nivel mondial, spargerile au loc atunci când oamenii sunt plecați de acasă. Ei bine, are sens, deoarece nu este nimeni acasă care să se ocupe de spărgători și, prin urmare, ar trebui să luați în considerare instalarea unor sisteme de securitate la domiciliu dacă sunteți departe de casă. Folosirea unui sistem avansat de siguranță vă permite nu numai să aveți proprietatea monitorizată profesional, ci și să vă asigurați că spărgătorii nu au acces la bunurile dvs. de valoare. Sistemele inteligente de alarmă rezidentiala pot fi programate în mai multe moduri decât v-ați gândit vreodată. De exemplu, aceste sisteme de securitate rezidențiale vin cu diverse caracteristici, cum ar fi siguranța interactivă, monitorizarea video, automatizarea și multe altele. Folosind o aplicație mobilă, puteți verifica dacă ușile sunt blocate chiar și atunci când vă aflați departe de casa.  

4. Aveți obiecte de valoare importante de protejat

  Unul dintre cele mai importante motive pentru instalarea unui sistem wireless este protejarea obiectelor cu valoare financiara dar si sentimentala. Conform studiilor, în fiecare an activele în valoare de milioane sunt furate din proprietăți private. Valoarea sentimentală atașată multor obiecte de valoare din casa dvs. face o necesitate să aveți sistemele de alarmă inteligente, automatizate și avansate la domiciliu instalate pentru o mai bună protecție.  Moștenirile familiei sunt valoroase nu numai datorită valorii lor financiare, ci și datorită valorilor sentimentale atașate acestora.  

5. Incidenta mare de spargeri în localitatea dvs.

  Nu doar casele mari din zona elegantă a orașului sunt sparte, ci si apartamentele mici. Deci, dacă s-au produs recent mai multe spargeri în apropierea casei dvs., merită timpul și banii să luați în considerare instalarea sistemelor de securitate rezidențiale pentru a fi siguri de siguranța domiciliului. Cele mai noi și avansate sisteme de alarmă pot fi personalizate în funcție de situația și cerințele dvs. unice, ceea ce înseamnă că sunt mult mai utile și mai accesibile decât credeți. Deci, acum, când știți exact când trebuie să vă actualizați sistemul de alarmă existent, amintiți-vă că alegerea corectă este o decizie ar trebui luată ținând cont și de cerințele dvs. și de buget. 

Contacteaza acum un consultant VerifiES

securitate@securitateinromania.ro


 

 
 

 

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

 Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate