Q vine de la Quality!

Accesibile și compacte, camerele WiseNet seria Q au o calitate deosebită. Ele sunt la prețuri accesibile şi oferă o calitate profesională, ideală pentru securizarea proiectelor şi aplicațiilor de dimensiuni mici şi medii. Seria Q are capacitatea de a crea un mediu sigur cu gama sa completă, economisind atât costurile cât și timpul de instalare.

Camerele video Q mini Super-compact

Mini-camerele seria Q au o funcție de business intelligence, cum ar fi numărarea persoanelor, care oferă comercianților date pentru a-i ajuta să își conducă magazinele mai eficient, iar în perioada actualei pandemii să ştie exact câte persoane se află la un moment dat într-o incintă. Prin integrarea camerelor cu „Retail Insight” S/W, utilizatorii pot analiza datele colectate din mai multe magazine și pot obține informații pentru operarea cu succes a magazinului și alocarea resurselor exact în investițiile necesare.

Câteva caracteristici ale camerelor WiseNet seria Q:

  • Optimizate pentru proiecte şi soluţii in retail
  • Oferă informații vizualizate ale vizitatorilor magazinului
  • Analiză unică și eficientă a mai multor magazine
  • Rezoluții maxime 2MP / 5MP și 6MP / 12MP
  • Max. 30 fps la orice rezoluție
  • Vedere pe hol, cu suport WiseStream II
  • Design de dimensiuni super-compacte de 99 mm
  • Business Intelligence pentru smart retail – Integrare cu detalii despre retail – Heatmap (fisheye) – Numărarea persoanelor (cupolă, fisheye) Ieșire video HDMI (QND-8011/8021)

Camerele WiseNet seria Q sunt dotate cu posibilitatea de analize de Business Intelligence fără licență suplimentară necesară.

Q-mini Dome vine dotată cu funcţia People Counting, iar Q-mini Fisheye vine odată cu Heatmap, pentru aplicații de retail și pentru a se integra cu Retail Insight Software.


Vrei Sisteme de Securitate Eficiente?

Discuta cu un consultant VerifiES

Verifies security


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate