Camere de securitate celulare

Camere de securitate wireless: Top 6 lucruri pe care trebuie să le știți

Doriți să instalați camere de securitate celulare în zonele fără WiFi sau Internet? Camerele de securitate wireless pot fi soluția ta care nu necesită internet și sursă electrică. În acest articol, vom detalia tot ce trebuie să știți despre camerele de securitate celulare 3G/4G/5G și vă vom ajuta să vă faceți o idee perspectivă despre camerele de securitate mobile.

Iată lucrurile pe care trebuie să le observați înainte de a cumpăra camere de securitate celulare:

Unde se instalează: Şantiere, ferme, zone izolate.

Avantaje: Locație flexibilă/instalare ușoară

Contra: Durata de viață a bateriei ar putea fi o problemă

Sistemele de camere de securitate celulare sunt un bun înlocuitor al camerelor PoE și al camerelor de securitate fără fir tradiționale care necesită o rețea pentru transferul de date.

Despre camere de securitate wireless

În loc să utilizeze o conexiune dedicată la Internet, o cameră de supraveghere celulară transmite semnale video printr-o rețea mobilă, ceea ce o face soluția de securitate ideală pentru locații fără internet și sursă de alimentare.

Camerele de securitate celulare funcționează într-un mod similar cu telefonul mobil: un modul celular este instalat în panoul de control principal și poate trimite semnale wireless către stațiile de monitorizare.

Deoarece camerele de securitate bazate pe celulare trebuie să ruleze pe rețeaua 3G/4G/5G, acestea sunt adesea denumite camere de securitate mobile 3G/4G LTE/5G.

Rețineți că, pentru a transmite videoclipuri, este necesar un plan de date celulare pentru o cameră de securitate 3G/4G/5G cu cartelă SIM.

Unde puteți instala o cameră de securitate celulară

Există vreo limitare pentru a instala o cameră de securitate WiFi și celulară alimentată cu baterie?

Pentru a spune simplu, atâta timp cât există un serviciu celular în zona respectiva (puteți efectua apeluri telefonice și trimite mesaje), nu ar trebui să aveți nicio problemă în instalarea unui sistem de camere de securitate celulare.

Și deoarece camerele de securitate mobile 3G/4G/5G pot funcționa fără internet, acestea sunt ideale în special pentru zonele în care nu sunt disponibile un semnal Wi-Fi puternic sau Ethernet cablat și o sursă de energie electrică.

În concluzie, camerele de securitate celulare sunt perfecte pentru:

  • Şantiere de construcţii
  • Hambar, ferme și ferme
  • Bărci, docuri și portul de agrement
  • Casă de vacanță, cabane și magazii
  • RV-uri, locuri de campare și cărucioare cu mâncare
  • Depozite
  • Studii asupra vieții sălbatice
  • Hoteluri și camere Airbnb

Avantaje camere de securitate wireless

Locație flexibilă

Deoarece majoritatea camerelor de securitate celulare sunt alimentate de baterii și o parte dintre ele sunt camere de securitate celulare alimentate cu energie solară, nu este necesară nicio sursa electrică.

Și nici rețeaua WiFi nu este necesară pentru camerele video de supraveghere celulară.

Așa că, practic, puteți plasa camerele de securitate 3G/4G LTE/5G oriunde doriți, apoi puteți accesa camerele celulare de exterior fără fir de pe telefonul dvs. celular.

Unul dintre utilizatorii Reolink Go, Jens, a instalat această cameră de supraveghere celulară fără fir pentru hambarul său, fără cablaje dezordonate sau găuri.

Mai sigur

În comparație cu camerele de securitate care se bazează pe Internet pentru a transfera date, camerele de securitate care folosesc semnale celulare sunt mult mai sigure și este greu pentru intruși să pirateze un sistem de securitate celulară.

Dar să nu mă înțelegeți greșit – există și unele sisteme de camere fără fir punct la punct (P2P).

De exemplu, Reolink are cel mai înalt nivel de protecție de securitate pentru camerele sale de supraveghere, inclusiv criptarea SL, criptarea WPA2-AES și SSL-TLS activate pentru a preveni expunerea confidențialității utilizatorilor.

În plus, în cazul unei căderi neașteptate de curent, camerele și sistemele de securitate cu energie celulară alimentată cu baterie/solar sunt încă bune să funcționeze.

Instalare usoara

Similar cu camerele de securitate fără fir, camerele de securitate celulare 3G/4G LTE/5G pot fi configurate singur în câteva minute.

Pur și simplu alimentați camerele de securitate celulare de interior/exterior și introduceți o cartelă SIM în cameră.

După ce descărcați aplicația personalizată, puteți accesa cu ușurință camerele de securitate wireless pentru a afla ce se întâmplă acolo.

Vizualizare de la distanță camerele de securitate celulare de oriunde

După cum tocmai s-a menționat mai sus, camerele de securitate cu serviciu celular vă pot permite să transmiteți flux live oriunde pe telefon, chiar și fără WiFi și sursă de alimentare.

Dezavantaje camere de securitate celulare

Prețul sistemelor de camere de securitate celulare pentru locuințe ar putea fi ridicat

Camerele video de securitate celulară sunt relativ mai scumpe decât celelalte tipuri de modele de camere.

Nu numai că aceasta este scumpă datorită tehnologiei avansate, dar trebuie să cheltuiți și niște bani pe planul de date / abonament pentru camerele de supraveghere celulară.

Costul specific al planului de date mobile al sistemelor de securitate celulară va varia în funcție de diferiți operatori și de dimensiunile de date pe care le alegeți (de la 1 GB până la mai sus).

Rețineți că streamingul live și înregistrările pot crește consumul de date, ceea ce înseamnă că poate fi necesar să plătiți mai mulți bani pentru serviciul de date al unei camere de securitate mobilă 3G/4G/5G.

Durata de viață a bateriei sistemului de camere de securitate celulare 3G/4G LTE/5G rămâne o problemă

Pentru camerele de securitate mobile 3G/4G/5G alimentate cu baterie, s-ar putea să vă îngrijoreze că s-ar putea opri fără notificarea dumneavoastră.

Cel mai bine este ca sistemul de camere de securitate celulară 3G/4G/5G alimentate cu baterii să vă trimită notificări de baterie descărcată, astfel încât să puteți fi informat despre consumul bateriei și să înlocuiți/reîncărcați bateriile la timp.

Sistemele de securitate celulară alimentate cu baterii reîncărcabile vă vor economisi costurile de înlocuire frecventă a bateriilor.

Și este și mai bine dacă sistemul de camere de securitate mobilă fără fir are un panou solar de rezervă, de la care sistemele de securitate celulară a locuinței pot obține energie non-stop.

articol preluat si tradus de pe https://reolink.com


Camere de securitate celulare


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate