Camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo

Camera supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo

Camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo – alegerea ideala pentru securitatea proprietatilor

Intr-o era caracterizata de avansuri tehnologice rapide, unde siguranta devine o prioritate, domeniul securitatii a devenit o prezenta din ce in ce mai frecventa atat in mediul afacerilor, cat si in cel rezidential.

Cu ritmul alert al progresului tehnologic, solutiile de securitate sunt in centrul atentiei, furnizand instrumente avansate si inovatoare pentru a raspunde nevoilor complexe ale unei societati digitale in continua schimbare. De aceea, avand o traditie solida in domeniul securitatii, Dahua a lansat camera de supraveghere exterior IP Dome TiOC DUO, parte a seriei WizSense. Aceasta camera este proiectata pentru a oferi o solutie avansata de monitorizare si securitate in medii exterioare.

Cu un senzor Dual 1/2.7″ CMOS si o rezolutie video de 2 x 4 MP, aceasta furnizeaza imagini clare si detaliate, esentiale pentru monitorizarea si identificarea evenimentelor in timp real. Iluminatorul IR integrat acopera o distanta de pana la 25 de metri, asigurand vizibilitate excelenta chiar si in conditii de iluminare scazuta.

Un aspect inovator al acestei camere este tehnologia Active Deterrence. Camera supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo.

Lumina albastra si rosie, in combinatie cu o sirena puternica, sunt activate in mod activ la detectarea unui intrus. Aceasta abordare nu doar alerteaza, ci si descurajeaza potentialii infractori, adaugand un strat suplimentar de securitate.

Cu un unghi de vizualizare de 180° orizontal si 86° vertical, lentila fixa de 2.8 mm acopera o zona extinsa, facilitand monitorizarea eficienta a spatiilor exterioare. Distanta DORI, care indica capacitatile de detectare, observare, recunoastere si identificare, asigura ca aceasta camera este adaptata nevoilor specifice de securitate.

De asemenea, aceasta camera de supraveghere ofera functii avansate precum BLC, HLC, WDR, 3D DNR, detectia miscarii si ROI . Aceste caracteristici contribuie la o monitorizare eficienta, evitand astfel alertele false.

Un alt avantaj semnificativ este gradul de protectie IP67, care confera rezistenta la apa si praf. Aceasta face camera potrivita pentru orice conditii meteorologice, de la canicula pana la ploi torentiale sau zapada.

Pentru stocare flexibila, camera accepta carduri microSD de pana la 256 GB, alaturi de optiuni suplimentare precum NAS, FTP sau SFTP. Aceasta versatilitate in gestionarea datelor permite utilizatorilor sa aleaga solutia potrivita nevoilor lor.

Cu conectivitate avansata, inclusiv port RJ-45 si suport pentru protocoale ONVIF si CGI, camera se integreaza usor in retelele de supraveghere existente. De asemenea, aplicatiile de gestionare pe iOS si Android faciliteaza monitorizarea de la distanta si administrarea eficienta a dispozitivului.

In concluzie, camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo reprezinta o alegere excelenta pentru monitorizarea exterioara a proprietatilor , oferind o combinatie de performante tehnice remarcabile si functionalitati inovatoare, pentru a asigura o protectie eficienta si descurajare activa a intrusilor.


Camera de supraveghere Dahua WizSense TiOC Duo


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

sisteme de securitate verifies

 

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii si Sisteme de Securitate si siguranta la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Sisteme de securitate si siguranta: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Instalare sisteme de securitate si siguranta. Efractie. Control acces. CCTV. Detectie incendiu. Sonorizare si evacuare. Instalare si integrare sisteme de securitate retail. Instalare sisteme de securitate perimetrale.

Servicii de securitate: Audit servicii si solutii de securitate. Evaluare de risc la securitate fizica. Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Mentenanta sisteme de securitate si siguranta.

.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate