Camer IP Exterior Reolink Duo Wi-Fi

Camera IP Exterior Reolink Duo Wi-Fi

Camera IP Exterior Reolink Duo Wi-Fi: O alegere inteligenta

Securitatea locuintei si a afacerii tale este o prioritate, iar alegerea celei mai bune camere de supraveghere este esentiala. Cu specificatiile sale tehnice avansate, aceasta camera reprezinta o solutie excelenta pentru monitorizarea eficienta si flexibila a mediului tau. Cu o rezolutie video de 2K, un unghi de vizualizare larg de 150° ( orizontala ) / 44° ( verticala ) si  alte caracteristici tehnice avansate, acest dispozitiv de supraveghere ofera mai mult decat poti spera. In acest articol iti vom prezenta principalele caracteristile ale Reolink Duo WiFi pentru ca tu sa poti face o alegere informata in functie de nevoile tale.

Rezolutie. Camera IP Exterior Reolink Duo Wi-Fi

Una dintre caracteristicile definitorii ale camerei Reolink Duo Wi-Fi este rezolutia video de 2K. Aceasta ofera imagini si videoclipuri fluide si clare, astfel poti observa in detaliu ceea ce se intampla cat esti plecat fara sa ratezi ceva important.

Unghi vizual. Camera IP Exterior Reolink Duo Wi-Fi

Cu doua lentile fixe de 4 mm, camera Reolink Duo Wi-Fi ofera un unghi de vizualizare de 150°. Acest lucru inseamna ca nu exista unghiuri moarte, astfel incat sa poti acoperi o suprafata mult mai mare decat cu o camera obisnuita.

Rezistenta la factori externi

O alta caracteristica importanta a camerei este certificarea IP66, care asigura rezistenta la apa si praf. Cu aceasta certificare, camera poate fi instalata in orice mediu exterior, fiind capabila sa faca fata conditiilor meteo variate.

Detectare inteligenta a miscarii

Camera Reolink Duo Wi-Fi poate diferentia cu usurinta intre oameni, vehicule și alte obiecte. Aceasta ajută la eliminarea alarmelor false, precum cele de paianjeni, pasari, frunze etc. Cand camera detecteaza oameni sau vehicule, vei primi notificari imediate pe telefonul tau. Trebuie sa stii ca poti personaliza setarile notificarilor pentru a se potrivi nevoilor tale.

Dual Band WiFi

Pentru a asigura o conexiune stabila si performanta de top, camera este compatibila atat cu frecventa de 2.4 GHz, cat si cu cea de 5 GHz.

Imagini color pe timp de noapte

Camerele Reolink Duo Wi-Fi sunt echipate cu 8 LED-uri cu lumina alba pentru a oferi imagini color clare pe timp de noapte. In plus, daca doresti sa utilizezi vizualizarea in modul alb-negru, camera dispune de 6 LED-uri infrarosii, oferind o distanta de vizualizare de pana la 30 de metri pe timp de noapte.

Comunicare bidirectionala

Camera este echipata cu un microfon si un difuzor incorporate, permitand comunicarea bidirectionala cu persoanele care se afla in fata camerei. Aceasta reprezinta o modalitate excelenta de a comunica cu vizitatorii sau membrii familiei, chiar si atunci cand esti departe de locuinta.

Control simplu si in timp real de la distanta

Reolink Duo Wi-Fi este compatibila cu aplicatia „Reolink”, disponibila pe Google Play și App Store. Aceasta iti permite sa accesezi inregistrarile si functiile acesteia de pe telefonul tau inteligent (iOS sau Android) sau de pe PC-urile cu sistem de operare Windows. Cu aceasta aplicatie, ai acces la informații în timp real, astfel încât să poți să fii mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul camerei tale.

In concluzie, camera de supraveghere IP exterior Reolink Duo Wi-Fi este alegerea perfecta pentru a-ti proteja locuinta sau afacerea. Cu rezolutie video de 2k, detectare inteligenta a miscarii si multe alte caracteristici tehnice avansate, aceasta camera iti ofera siguranta si controlul de care ai nevoie.


Camera de IP Exterior Reolink Duo Wi-Fi


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate