Camera de supraveghere Wireless Reolink Argus 2E-V2

Camera de supraveghere Wireless Reolink

Camera de supraveghere Wireless Reolink Argus 2E-V2: calitate superioara si functionalitati avansate

Daca va preocupa securitatea locuintei sau a afacerii dvs., camera de supraveghere wireless Reolink Argus 2E-V2 este solutia ideala pentru a va pastra mereu la curent cu ceea ce se intampla in jurul dvs. Cu o gama impresionanta de caracteristici tehnice si un design compact, acest dispozitiv va ofera controlul deplin si siguranta de care aveti nevoie.

Rezolutie de 3 MP. Camera de supraveghere Wireless Reolink

Argus 2E-V2 dispune de o rezoluție de 3 Megapixeli (2312 × 1304 pixeli), garantând imagini clare și detaliate pentru supravegherea la calitate superioară. Fie că monitorizați casa, biroul sau alte locuri de interes, această cameră vă oferă imagini de înaltă calitate, esențiale pentru identificarea detaliilor importante.

Conectivitate Wireless si aplicatie mobila intuitiva. Camera de supraveghere Wireless Reolink

Cu conectivitatea sa wireless, Argus 2E-V2 se integreaza perfect in mediul dvs. digital. Puteti accesa camera de pe telefonul dvs. cu sistem de operare iOS sau Android folosind aplicatia „Reolink” disponibila pe Google Play si App Store. Astfel, aveti controlul complet asupra camerei, indiferent unde va aflati.

Supraveghere pe timp de noapte cu LED-uri IR. Camera de supraveghere Wireless Reolink

Pe timp de noapte, aceasta camera va ofera vizualizare clara alb-negru la o distanta maxima de 10 metri, datorita LED-urilor cu infrarosu. Astfel, puteti avea incredere in capacitatea ei de a detecta si inregistra evenimentele importante, inclusiv in conditii de iluminare scazuta.

Detectarea miscarii cu senzor PIR

Unul dintre punctele forte ale camerei Argus 2E-V2 este senzorul de tip PIR (infrarosu pasiv) integrat. Acesta acopera un unghi de 100° si va va alerta imediat in momentul detectarii unor miscari suspecte sau neobisnuite in zona monitorizata. Astfel, puteti lua masuri imediate in cazul unei potentiale amenintari.

Alimentare

Camera este echipata cu un acumulator reincarcabil de 5200 mAh, care asigura functionarea continua pentru o perioada lunga de timp. In plus, puteti adauga un panou solar Reolink (se achizitioneaza separat) pentru alimentare permanenta si reducerea costurilor de energie.

Stocare flexibila

Inregistrarile se pot stoca pe un card microSD cu o capacitate de pana la 128 GB (cardul nu este inclus in pachet) sau pe Cloud Reolink. Aceasta flexibilitate va permite sa alegeti metoda de stocare care vi se potriveste cel mai bine.

Rezistenta la factorii externi

Argus 2E-V2 este certificata cu gradul de protectie IP65, ceea ce inseamna ca este rezistenta la ploaie si praf. Cu toate acestea, se recomanda instalarea camerei in zone protejate de contactul direct cu apa sau sub un acoperis protector pentru o durata de viata mai lunga.

Alte functii avansate

Camera vine cu o serie de functii avansate, precum detectarea miscarii activata implicit, vizualizarea in timp real si inregistrarea in timpul noptii, crearea de time-lapse-uri pentru momentele preferate si suport pentru asistenta inteligenta cu Google Assistant.

Concluzie

Asadar, Reolink Argus 2E-V2 este alegerea ideala pentru supravegherea securitatii proprietatiilor dvs., oferind calitate, fiabilitate si funcționalitati avansate. Alegeti siguranta cu Reolink!


Camera de supraveghere Wireless Reolink Argus 2E-V2


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate