Camera de supraveghere IP Imou

Camera de supraveghere IP Imou

Cum sa configurezi o camera de supraveghere IP Imou: ghid pas cu pas

Traind intr-o lume in care tehnologia avanseaza foarte repede, securitatea casei noastre devine din ce in ce mai importanta. O solutie moderna si eficienta pentru a monitoriza si proteja locuinta este reprezentata prin instalarea unei camere de supraveghere IP Imou . Aceste dispozitive iti ofera posibilitatea de a supraveghea locuinta cu usurinta. Pentru a te ajuta sa iti configurezi camera IP Imou, iti vom prezenta pas cu pas ceea ce trebuie sa faci pentru ca tu sa te bucuri de facilitatile pe care le ofera acest dispozitiv.

Pasul 1: Instalare aplicatie Imou Life. Camera de supraveghere IP Imou

 

Primul pas in configurarea camerei tale IP Imou este sa instalezi aplicatie Imou Life pe smartphone-ul tau. Aceasta aplicatie este disponibila pe Android sau iOS (Google Play si App Store). De asemenea poti scana codul QR de pe manualul camereipentru a o gasi rapid. Dupa instalare, creeaza un cont Imou si verifica-l folosind codul primit prin e-mail.

Pasul 2: Adugare camera in aplicatie.

Pentru a adauga camera ta Imou in aplicatie, conecteaz-o la o sursa de alimentare. Asigura-te ca exista un semnal WiFi in aceasta zona. Apoi deschide aplicatia Imou Life si apasa pe simbolul din coltul dreapta-sus al ecranului principal. Alege sa „Scanezi codul QR” sau „Adauga manual” seria camerei. Aceasta etapa te va ajuta sa sincronizezi camera cu aplicatia.

Pasul 3: Conecteaza camera la reteua WiFi

Majoritatea camerelor IP Imou se conecteaza la internet prin Wifi. In aplicatia Imou Life va trebui sa selectezi reteaua wireless la care doresti sa conectezi camera, vei introduce parola pentru reteaua seletata. Acest proces poate dura cateva minute pana cand se stabileste conexiunea, insa aplicatia te va ghida in acest proces.

Pasul 4: Setare preferinte. Camera de supraveghere IP Imou

Dupa ce camera s-a conectat cu succes la aplicatie, aceasta este gata de utilizare. Poti urmari imagini live si primi notificari atunci cand miscarea este detectata. Pentru a putea ajusta preferintele, apasa pe pictograma din coltul dreapta-jos al ecranului. Aici poti activa stocarea in cloud, poti seta sa primesti notificari doar cand esti departe de casa, sau sa ajustezi setarile de securitate.

Concluzie

Folosirea camerei IP Imou este mai simpla decat ai putea crede. Prin intermediul aplicatiei Imou Life iti poti monitoriza locuinta si sa fii mereu la curent cu activitatile din jurul ei. Urmeaza acesti 4 pasi: instalare aplicatie, adaugare camera, conectare camera la retea si setare preferinte, pentru ca tu sa te poti bucura de beneficiile pe care acest dipozitiv inteligent le ofera.


Camera de supraveghere IP Imou


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

sisteme de securitate verifies

 

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii si Sisteme de Securitate si siguranta la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Sisteme de securitate si siguranta: Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Instalare sisteme de securitate si siguranta. Efractie. Control acces. CCTV. Detectie incendiu. Sonorizare si evacuare. Instalare si integrare sisteme de securitate retail. Instalare sisteme de securitate perimetrale.

Servicii de securitate: Audit servicii si solutii de securitate. Evaluare de risc la securitate fizica. Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Mentenanta sisteme de securitate si siguranta.

.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate