360 o Total Security Services

Bine ati venit la AZiTREND

De ce AZiTREND

AZiTREND Distribution este un furnizor de solutii integrate de securitate si distribuitor de tehnologie pentru sisteme de securitate de calitate, ce promoveaza branduri renumite.

Profesionistii nostri va ofera cele mai inovative solutii, ce includ atat camere de supraveghere video, sisteme anti-efractie, control acces, videointerfoane, detectie fum si incendiu, dar si platforme complete IT de analiza video, precum si servicii complete de integrare a acestora.

Viziunea noastra

Viziunea AZiTREND este de a deveni, pana in 2020, un lider recunoscut in furnizarea de soft si echipamente pentru servicii inteligente si solutii integrate, profesioniste, de securitate pe piata din Romania, precum si de a penetra noi piete.

Misiunea noastra

Misiunea AZiTREND este de a oferi solutii integrate de securitate complete, profesioniste si inovatoare clientilor sai, cu scopul de a-i ajuta pe acestia sa-si indeplineasca obiectivele…

Valorile noastre

Adaptabilitate, Fiabilitate si Calitate: Ne implicam permanent pentru implementarea cu succes a tuturor proiectelor AZiTREND. Folosim expertiza acumulata pentru a ne adapta fiecarui beneficiar, astfel incat sa oferim solutiile optime si la costurile cele mai mici.

Comunicare: Consideram esentiala comunicarea permanenta cu clientul, de la inceputul colaborarii si pe intreg parcursul proiectului. Suntem convinsi ca acesta este un element esential in succesul solutiei agreate.

Pasiune: AZiTREND realizeaza fiecare proiect cu pasiune, dedicandu-se rezolvarii integrale a solutiei optime propuse, specifica fiecarui client.Securitate integrata: toate solutiile noastre ofera solutii customizabile, care asigura clientii in cel mai inalt grad tehnologie posibil.

Tehnologie performanta: AZiTREND dispune de toate resursele necesare pentru a implemeta orice solutie cu succes, la cel mai inalt grad de dezvoltare tehnologica, astfel incat clientii nostri sa fie siguri ca au facut cea mai buna alegere.

Confidentialitate: AZiTREND asigura stricta confidentialitate a solutiilor si proiectelor implementate la fiecare beneficiar.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in SecuritateProiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security