Banks / ATM Protection

V-am mai spus aici despre sistemul de creat ceață instantaneu, UR Fog. Băncile, ATM-urile, casele de amanet, sau bijuteriile, sunt principalele ținte ale infractorilor. Acum, acestea pot fi mult mai sigure. Se estimează că UR Fog reduce cu 97% pierderile cauzate de furturi. Principiul de funcționare este simplu: tunurile de ceață se activează imediat ce sistemul antiefractie se alarmeaza. Comanda poate fi dată și de un dispecer video, care vizualizează camerele din respectiva locație.

Ceața produsă este atât de densă, încât hoții nu mai fură, ci caută să iasă cât mai repede din incintă. Eficiența sistemului este dată și de faptul că poate lucra independent, pe baterii, deci întreruperea curentului de către spărgători nu este un impediment.

În video veți găsi exemple concrete de utilizare, cât și teste făcute special în zona de ATM, sau alte magazine de bijuterii sau de amanet, cu mari valori, deci risc ridicat.

Eficacitatea este dată de viteza cu care sunt acoperite de ceață incintele, până la vizibilitate zero. De aceea, UR Fog este cel mai bun sistem de ceață din lume.

AZiTREND este distribuitor exclusiv UR Fog pentru România și vă putem pune la dispoziție sisteme special construite, exact pentru nevoile dumneavoastră.

#urfog #foggingsystem #securitysystem #smartretail


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica  | Implementare solutii de Securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security