BREAKING NEWS!

AZiTREND va promova camerele video Hanwha WiseNet

Așa cum v-am obișnuit, AZiTREND este mereu îndreptată către soluții integrate de securitate și analiză video de cea mai înaltă calitate. Iar pentru aceasta, folosim echipamentele și softurile cele mai performante.

Pe de altă parte, direcția pe care ne dezvoltăm este bazată și pe feed-back-ul primit din partea clienților noștri cu care construim împreună proiectele.

De aceea, am ales să promovăm de acum înainte în proiectele noastre si camerele video Hanwha WiseNet (fostele produse CCTV Samsung).

Am făcut această mutare pentru a răspunde cererilor de soluții premium, din ce în ce mai numeroase, mai ales în epoca pandemiei, când sunt alte provocări în industria noastră, aceea de servicii specializate de securitate.

Complexitatea marilor proiecte solicită adeseori tehnologii și echipamente pe măsură. Calitatea ridicată asigurată de camerele video Hanwha WiseNet este de necontestat, așa încât în tot mai multe soluții viitoare vom implementa aceste echipamente.

Suntem convinși că, odată cu noul brand pe care îl promovăm, putem asigura absolut toate cererile de proiecte, indiferent de numărul de camere implicate, sau de natura și dificultatea lor.

Aveți încredere în AZiTREND! Și vă mulțumim pentru asta.


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Facebook Securitate in Romania

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

close

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security