Domeniul bancar, retail, industrial, sau horeca? AZiTREND are solutii smart!

La evenimentul MindChain de la Cluj-Napoca, unde tema a fost Artificial Intelligence, AZiTREND a prezentat cele mai recente solutii integrate de securitate.

Evenimentul MindChain, organizat de Business Review la Cluj-Napoca, având tema Artificial Intelligence, a fost cel mai important din România în cadrul unui Blockchain. AZiTREND a participat cu un stand care a atras numeroși specialiști, în principal din IT, interesați să afle cele mai recente soluții pe care le implementăm.

Indiferent că era vorba de smart retail, de domeniul industrial, bancar, Horeca sau de orice alt tip de obiectiv, întrebările erau mereu axate pe soluțiile AI pe care le putem oferi, sau le-am implementat deja în România.

Pentru că avem mai multe rețele naționale care au în acest moment diverse soluții TRASSIR, și aici vorbim despre Selgros, Profi, MyAuchan, Arabesque, având peste 7000 de camere active ce beneficiază de serviciile AZiTREND. Iar numarul de magazine se mareste rapid.

Toți beneficiarii noștri și-au redus cheltuielile cu serviciile de securitate cu cel puțin 25% și totodată si-au crescut nivelul de siguranță.

Interesul stârnit de varietatea soluțiilor pe care le oferim clienților noștri și modul prin care răspundem nevoilor lor ne confirmă fără echivoc că suntem un partener de încredere pentru toți cei care vor soluții inteligente, reduceri de costuri de securitate și servicii bazate pe cea mai nouă tehnologie.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security