AZiTREND – 4 ANI DE SUCCES!

Infiintata acum 4 ani, AZiTREND este o companie solida, in plina dezvoltare, ce ofera servicii integrate de cea mai buna calitate. In 2020, cu toate dificultatile datorate pandemiei, activitatea noastra a continuat intr-un ritm alert.

Am crescut cifra de afaceri cu peste 60%, ajungand la aproximativ 2 milioane de EUR. Peste 10.000 camere video instalate, 12.000 de canale video TRASSIR, peste 700 noi locatii unde s-au instalat servere TRASSIR si mai mult de 2.500 de module de analiza video avansata puse in functiune.

Toate acestea au fost posibile datorita solutiilor TRASSIR si SIGUR, a camerelor video si echipamentelor de inalta calitate TRASSIR, Hikvision, Sigur si UrFog si, evident, echipei noastre dedicate. Inteligenta Artificiala e din ce in ce mai prezenta in proiectele pe care le implementam alaturi de partenerii nostri.

Mai ales in conditiile specifice noului stil de viata impus de pandemie, solutiile propuse de AZiTREND sunt valoroase si valorate. Din ce in ce mai multi beneficiari se conving de optimizarile aduse proceselor, de imbunatatirea productivitatii angajatilor si, in cele din urma, de reducerea consistenta a costurilor de operare.

Speram ca si in acest an sa ne depasim recordurile si, impreuna cu partenerii si clientii nostri, sa realizam noi povesti de succes.


AZITREND Distribution ofera sisteme integrate de securitate. Profesionistii nostri concep cele mai inovative si eficiente sisteme de supraveghere, care includ atat echipamente de ultima generatie cat si platforme sotware integrate, analizand atent cerintele clientilor nostri.

Contact

Strada Biharia 67-77, Corp F, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, +40 755 111 200, office@azitrend.ro

Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security– Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate si celor mai potriviti Furnizori de Securitate.

Consultanta de securitate si optimizare bugete | Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate | Proiectare sisteme Securitate si incendiu |  Audit servicii si solutii de Securitate | Evaluare si selectie furnizori Securitate | Evaluare de risc la securitate fizica | Management Securitate externalizat | Urmarire, Evaluare si Receptie servicii si Sisteme Securitate.


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate