09 septembrie 2019

Media Contact:
Andy Cutler
pr@asisonline.org
+1.703.518.1415

 

Noul Board Global format din 14 membri este format din membri de pe patru continente și șase țări

Alexandria, VA (9 septembrie 2019) – ASIS International , cea mai mare asociație din lume pentru profesioniști în managementul securității, a anunțat astăzi lista completă a directorilor pentru noul său consiliu global în cadrul sesiunii generale de deschidere la Global Security Exchange (GSX) 2019 .

Instalarea consiliului de administrație global ASIS este un reper major în tranziția asociației la o nouă structură de guvernare globală, care va permite ASIS să își servească membrii în mod semnificativ mai bine la nivel local, regional și global.

În momentul în care Consiliul global va fi înființat oficial la 1 ianuarie 2020, Pablo Colombres, CPP, din Brazilia, Timothy M. McCreight, CPP, din Canada, și Malcolm B. Reid, CPP, din Statele Unite, vor deveni primul marii directori selectați prin noile procese de guvernare.

Acești directori au fost aleși de un comitet de numire format din președintele consiliului de administrație al ASIS, Richard E. Chase, CPP, PCI, PSP; Directorii consiliului de administrație Gail Essen, CPP, PSP și Richard F. Lisko, CPP; și reprezentanți membri Melissa Bostick, CPP, Rachelle Loyear și Gary Miller, CPP, PCI, PSP.

Bostick, Loyear și Miller au fost aleși la alegerile deschise ale membrilor ASIS în iulie.

În august, Comitetul de nominalizare a selectat Colombres, McCreight și Reid dintr-un grup de 26 de candidați pentru a se alătura Consiliului global. Comitetul a evaluat candidații în funcție de valorile și competențele de bază ale ASIS, inclusiv experiența de management, cunoștințele ASIS și profesia de securitate, dezvoltarea strategiei și gândirea vizionară, abilitățile de leadership și inteligența culturală.

„Consiliul de administrație al ASIS a dedicat ani de planificare și execuție atentă pentru realizarea obiectivului unui consiliu global susținut de membri din fiecare regiune din lume”, spune Chase, președintele Comitetului de nominalizare. „Numirea primilor noștri directori generali în cadrul consiliului global este un pas semnificativ în atingerea acestui obiectiv, în timp ce îndeplinesc așteptările apartenenței noastre la nivel mondial. Aceste așteptări au fost prioritare pe tot parcursul procesului de selecție. ”

Comitetul executiv inaugural al consiliului global se întinde pe trei continente – cu președintele Godfried Hendriks, CPP, al Olandei; Președintele ales John A. Petruzzi Jr., CPP, al Statelor Unite; și secretar / trezorier Malcolm C. Smith, CPP, din Qatar. Lor li se alătură directorul executiv al ASIS, Peter J. O’Neil, reprezentând sediul personalului ASIS din Alexandria, Virginia, SUA.

De asemenea, noul Consiliu global în 2020 sunt reprezentanții din oficiu ai altor grupuri de voluntari ASIS, și anume:

  • Președintele Consiliului de administrație al Fundației ASIS, Cy A. Oatridge, CPP (membru votant)
  • Președintele Consiliului consultativ CSO, Joe M. Olivarez, Jr. (membru votant)
  • Președintele Comisiei pentru standarde și orientări Bernard D. Greenawalt, CPP (membru fără vot)
  • Președintele Consiliului de certificare profesională William D. Moisant, CPP, PSP (membru fără drept de vot)

Darren T. Nielsen, CPP, PCI, PSP; Jaime P. Owens, CPP; și Ann Y. Trinca, CPP, PCI, PSP.

În 2021 și nu numai, ASIS va crea consilii regionale pentru a sprijini membrii din fiecare regiune de pe glob. Când este complet pus în aplicare, fiecare consiliu regional își va asuma un loc în consiliul global.

Ca o primă etapă, un grup desemnat de consiliu se va reuni la Praga în octombrie pentru a stabili cadrul Consiliului European Regional, care urmează să debuteze în 2021.

Pentru a afla mai multe despre inițiativa ASIS de guvernare globală și Consiliul de administrație globală 2020, vizitați asisonline.org/GlobalGovernance .

Despre ASIS International

Fondată în 1955, ASIS International este cea mai mare organizație din lume pentru profesioniști în managementul securității. Cu sute de capitole de pe glob, ASIS este recunoscut drept sursa principală pentru învățare, rețea, standarde și cercetare. Prin certificările sale de consiliu, revista premiată de Management de Securitate și  Global Security Exchange  (fostul Seminar și Expoziții Anuale) – cel mai influent eveniment din profesie – ASIS asigură membrilor săi și comunității de securitate acces la informațiile și resursele necesare pentru protejează-și oamenii, proprietățile și bunurile informaționale. Aflați mai multe despre munca pe care o realizăm la  www.asisonline.org .


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate