Hei, prieteni!

In aceasta situatie dificila, cu care pana acum nu ne-am mai confruntat, AZiTREND a hotarat sa nu stea deoparte! Venim in sprijinul celor care, fortati de imprejurari, au dificultati in asigurarea operatiunilor de securitate prin restrangerea activitatii.

Pentru ei, oferim GRATUIT timp de 2 luni serviciul AZiGUARD, de PAZA ELECTRONICA, prin partenerii nostri acreditati, firme de PAZA.

Impreuna cu Partenerii nostri, va putem monitoriza video obiectivele, 24/7, in limita a 2 camere video pe client/locatie deja instalate in locatie. In acest efort, punem la dispozitie celor care au nevoie sisteme hardware, software si suport tehnic pentru preluarea a 650 de canale video ce vor fi monitorizare in mod GRATUIT in dispeceratele acreditate ale Partenerilor AZiGUARD.

Pentru a putea realiza acest serviciu trebuie respectate un minim de conditii tehnice. De accea, va rugam sa ne contactati la adresa office@azitrend.ro pentru a intra in legatura cu un specialist AZiTREND.

Speram ca astfel sa punem si noi umarul la depasirea unei situatii extrem de grea, pentru a ne putem intoarce la viata de zi cu zi de pana acum.


Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in SecuritateProiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta in Securitate: dezvoltare companii de securitate,  strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security