In data de 8.02.2022, a avut loc Adunarea Generala a PSS. Ne am bucurat de prezenta fizică sau în on-line a tuturor membrilor. Aceștia au votat asa cum erea de așteptat, cu majoritate absolută, noul Președinte în persoana Dl. Adrian Bogdan Moisescu. Au mai fost aprobate si bugetul de venituri a PSS si un nou Consiliu Director.
Le uram scces si realizari deosebite.

Adrian Moisescu – noul Presedinte al Patronatului Serviciilor de Securitate a declarat:

„Am luat decizia sa candidez la funcția de președinte al patronatului animat de un singur scop: acela de a aduce la aceiași masa cât mai mulți participanți din aceasta comunitate, a industriei private de securitate și de a-i face sa înțeleagă că, în ciuda disensiunilor și a neîncrederii care exista între ei – din nefericire o dominanta a întregii societăți românești – aici este singurul loc în care, în strânsă legătură între patroni, între patroni și specialiști, între patroni și angajați și între patroni și beneficiari, se pot găsi acele soluții care sa determine schimbări în beneficiul tuturor. Am denumit a fi un moment “T0” și cred în necesitatea lui.”


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate