Krav Maga, o tehnica eficienta si rapida de training a agentilor de securitate private din Romania

 Izvorand din metoda de pregatire si aparare a fortelor armate israeliene, Krav Maga este chintesenta tehnicilor si tacticilor de autoaparare, de lupta corp la corp și  de  protectie.

Recunoscut la nivel mondial ca un sistem ce acorda o atentie deosebita studiului si dezvoltarii tehnicilor si tacticilor impotriva atacurilor si amenintarilor armate, fie ele efectuate cu arme albe sau de foc, Krav Maga a fost adoptat si implementat in multe departamente si unitati speciale militare si de politie din intreaga lume.

Krav Maga dezvolta spiritul de luptator, creste forta de concentrare si rezistenta la stress si imbunatateste stima de sine a practicantului civil.

 Combat Krav Maga International :

este o organizatie cu sediul central in Israel si reprezentata la nivel global in peste 21  tari, care ofera pregatire si consultanta in domeniul apararii personale si securitatii private.

Preceptele de baza ale CKMI sunt: simplitate in solutiile oferite, eficientizarea si personalizarea pregatirii, schimburi de experienta si interconectarea partenerilor. Fondatorul CKMI este Lior OFFENBACH. In calitate de instructor sef al organizatiei, Lior a activat in structurile fortelor de ordine israeliene acumuland o vasta experienta in protectia privata, civila si militara.

Academia de Krav Maga

CKMI este prezenta in Romania din anul 2017 prin intermediul Academiei de Krav Maga din Bucuresti, condusa  de Instructorul Adrian MATEI, reprezentant si Country director al CKMI Romania.

Academia de Krav Maga (AKM) este structura operationala, afiliata CKMI in Romania, care desfasoara cursuri regulate de formare initiala si perfectionare in Krav Maga, pe trei niveluri distincte, incepatori, avansati si pro, precum si proiecte punctuale de training & team building pentru beneficiari indviduali.

Preceptele de baza ale AKM sunt: orientarea catre nevoile cursantilor, raportarea la realitatea socio-geografica din Romania, follow-up si actualizarea solutiilor si metodologiei de predare.

AKM a format/antrenat pana acum in Romania peste 400 cursanti, printre aceștia numarandu-se civili, militari, agenti operativi din alte structuri militare si private de securitate, dar și copii, acestia bucurandu-se de o atentie deosebita din partea echipei AKM.

Astazi CKMI via AKM ofera in Romania firmelor de securitate privata, cu focus pe echipele lor de interventie, traininguri tactice customizate de auto-aparare bazate pe Krav Maga de tip « crash course ».

Aceasta deoarece este bine stiut ca, din pacate, de multe ori agentii de securitate privata din Romania sunt in general slab pregatiti la nivel tactic si de auto-aparare, iar acest lucru este vizibil beneficiarilor protejati si le scade incredererea in firma de securitate private.

Programe Academia Krav Maga

Astfel de cursuri se deruleaza in general pe parcursul a patru zile complete, grupate sau spatiate in decursul a maximum o luna calendaristica.

Tematica standard, in zile succesive sau o data pe saptamana, timp de o luna, cuprinde:

– Ziua 1: teoretic: principii tactice specifice / p.: tehnici de lucru executate individual;

– Ziua 2: teoretic: baze anatomice si dinamice / p.: tehnici de lucru cu partener(i);

– Ziua 3: teoretic: baze juridice / practic: tehnici de retinere si control;

– Ziua 4: teoretic: baze protectia persoanelor /practic: tehnici CPO, H2HC, dezarmari.

– Evaluare finala sub forma de test teoretic si proba practica cu punctaje.

Deasemenea, organizatia ofera si programe de teambuilding personalizate de tip « boot camp » pentru sectorul de securitate, dar si in alte domenii, agricultura, pharma, FMCG, imobiliare, banking samd., in parteneriat cu AGXECUTIVE, un furnizor recunoscut de recrutare executiva, formare profesionala si consultanta strategica.

Mai multe detalii la: Adrian MATEI, CKMI – AKM, mobil +40742666699, contact@combatkravmaga.ro 

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare specializata pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security