Incepand cu 1 mai anul curent 4Tree lanseaza un nou  serviciu: 4Guard, respectiv servicii externalizate de recrutare si selectie angajati in industria de securitate, pentru companiile de paza si Securitate.

In opinia noastra angajatii sunt resursa cea mai importanta a unei companii dar si resursa care aduce riscuri majore. Recrutarea angajatilor si colaboratorilor este din acest motiv activitatea cea mai importanta a oricarei companii.

Serviciul 4Guard se adreseaza in principal firmelor de securitate dar si acelor firme care au organizate serviciile de securitate intern. Prin acest serviciu raspundem la o problema veche cu care se confrunta aceste companii, privind recrutarea agentilor de paza, in general a angajatilor directi.

Datorita specificului industriei de securitate recrutarea agentilor de securitate a devenit din ce in ce mai dificila mai ales in orasele mari puternic industrializate si cu un somaj relativ scazut (Bucuresti, Ploiesti, Constanta). Daca mai adaugam si concurenta joburilor temporare sau ofertelor de munca din strainatate mult mai accesibile acum ca niciodata rezulta un adevarat deficit de forta de munca.

4Tree va ajuta sa gasiti si sa angajati profesionisti motivati si de incredere. Noi recrutam specialisti, ii testam si ii evaluam.

Consultantii nostri dispun de expertiza in angajarile de personal pentru pozitii de tip: agenti de paza, dispeceri, sefi tura, agent interventie, sef obiectiv.

Principalele avantaje ale activitatii de recrutare efectuate de 4Guard:

 • definirea exacta a profilului candidatului, a fisei postului si a conditiilor de angajare
 • evaluarea fortei de munca locale
 • stabilirea strategiei de recrutare
 • identificare candidati
 • stabilirea contactelor cu persoanele care corespund cerintelor clientilor
 • organizarea interviurilor
 • suport pentru semnare contract si pe perioada de proba

La cerere oferim si teste specifice postului, teste de integritate si poligraf, studiu de personalitate.

4Tree este o companie romaneasca, creata din dorinta de a educa si ajuta cat mai multi oameni in drumul lor spre cariera potrivita. Agentia noastra actioneaza pentru a recruta cei mai potriviti candidati pentru clientii nostril.

Misiunea noastra este sa cream parteneriate de lunga durata intre oameni astfel incat acestia sa-si atinga obiectivele.

Serviciile complete 4TREE:

 • Recrutare si Selectie pentru  industria de securitate: Manager Securitate, Director Securitate, Manager Proiect, Director Tehnic, Director Operational, CTO, Sisteme&Tehnologie, Inginer sisteme, Audit, Risc si Frauda, Manager zonal, Orice pozitie din companiile de securitate sau departamente de securitate;
 • Recrutare si Selectie Marketing si Vanzari:  Toate pozitiile din departamentele de Vanzari, Management, Alte functii suport;
 • Training: Management, Vanzari, Negociere, Comunicare, Recrutare, Securitate;
 • Consultanta in managementul resurselor umane;

Pentru detalii privind serviciul 4Guard ne puteti scrie pe adresa de mail grow@4tree.ro, sau vizitati-ne pe 4TREE RECRUTARE

Securitate in Romania

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate, Business Intelligence, Business Counterintelligence, Securitatea informtiilor, Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Training, Recrutare, Joburi securitate, Marketing online, Broker de securitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Securitate in Romania

Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitte

Nu facem spam! Proiect VerifiES Security