PERCo-Web este un instrument convenabil pentru o gestionare eficientă a afacerii. Sistemul este conceput pentru a spori securitatea și a optimiza gestionarea forței de muncă.

Intrarea în întreprindere este echipată cu turnichete, controlere de acces și cititoare de carduri de proximitate. Angajații primesc carduri emise sub formă de permise permanente. Pentru vizitatori se emit carduri temporare. Pentru a colecta permise temporare la ieșire, poate fi instalat un cititor de captură de card.

Angajații sau vizitatorii pot accesa doar camerele în care au permisiunea și numai la un anumit moment. Angajații cu statut special au dreptul să activeze modul de securitate și să îl dezactiveze la întoarcere.

Organizarea angajaților și a vizitatorilor cu confirmarea operatorului vă permite să îmbunătățiți controlul accesului. Verificarea protejează de trecerea cu cardul altcuiva. După prezentarea unui card, fotografia titularului cardului din baza de date a sistemului este afișată pe monitorul de securitate și, dacă există o nepotrivire, securitatea interzice accesul apăsând butonul de pe panoul RC. În cazul instalării camerelor la punctul de verificare pentru comparație cu o fotografie stocată în sistem, o imagine a suportului cardului primită de la camera video este afișată suplimentar pe monitorul de securitate.

Echipamentul de control al accesului este utilizat pentru a controla disciplina muncii și pentru a înregistra programul de lucru. Toate intrările / ieșirile angajaților sunt înregistrate în sistem și sunt utilizate ulterior pentru a face rapoarte cu privire la încălcarea disciplinei muncii și a jurnalului de timp lucrat. În aceste scopuri, este și mai convenabil să utilizați terminalul T&A. Poate fi instalat lângă stațiile de lucru ale angajaților, de exemplu, la ușa de intrare a biroului.

Prin prezentarea unui card cititorului la intrare, angajații își înregistrează sosirea la serviciu. La fel, atunci când părăsesc locul de muncă, ei prezintă un card cititorului la ieșire și înregistrează plecarea. Pe baza acestor date, sistemul generează rapoarte cu privire la disciplina muncii despre: sosiri târzii, ieșiri timpurii și absențe în timpul zilei de lucru. LICON permite liderului să acceseze sistemul de la distanță prin intermediul unui telefon inteligent, tabletă sau laptop. Este suficient să vă conectați la Internet, să introduceți o parolă și să vă conectați la sistem.

Sistemul permite automatizarea procesului de emitere și retragere a cardurilor. Operatorul introduce datele personale ale angajatului sau ale vizitatorului și specifică anumite drepturi de acces. Cardul poate fi emis la sosire sau în avans, sistemul are opțiunea de pre-comandă a permisului. Programul de lucru al fiecărui angajat este introdus în sistem, dacă ora de sosire / plecare a angajatului nu corespunde programului său de lucru, sistemul remediază o încălcare a managementului forței de muncă, iar departamentul de resurse umane poate primi rapoarte despre infractori în orice moment. Automatizarea înregistrării orelor de lucru vă permite să reduceți costurile forței de muncă din departamentul de contabilitate și să eliminați impactul factorului uman.

Avantaje

Tehnologii web

Utilizare

Serverul de sistem este instalat pe un computer conectat la rețeaua Ethernet. Instalarea software-ului pe stațiile de lucru ale utilizatorilor nu este necesară.

Utilizatorii lucrează cu sistemul în browserele lor Web obișnuite, folosind orice platformă, inclusiv cele mobile. Utilizatorii pot lucra de pe computer, tabletă sau smartphone.

Actualizarea firmware-ului controlerelor poate fi efectuată și printr-o rețea de calculatoare.

Software gratuit

Toate modulele PERCo-Web vor fi furnizate gratuit pentru piețele străine * în termen de 3 ani.

Pentru a crește funcționalitatea sistemului este necesar să comandați o licență pentru versiunea completă a software-ului. Pentru a vă familiariza cu oportunitățile versiunii complete a software-ului, există o perioadă de încercare de 60 de zile. Licența nu are restricții privind numărul de joburi, controlere și carduri din sistem. În următorii 3 ani, licența este achiziționată gratuit de către parteneri străini.

* cu excepția țărilor EAEU

Identificarea biometrică

Биометрическая идентификация

Identificarea biometrică face falsificarea trecerilor extrem de complicată și reduce șansele de treceri neautorizate către teritoriu.

Sistemul PERCo-Web poate funcționa cu controler biometric Suprema. Conform autorizației din sistem, cardurile de acces și amprentele digitale ale angajaților și vizitatorilor pot fi utilizate, împreună sau separat.

Controlerele biometrice, precum și controlerele PERCo sunt conectate la sistem prin Ethernet. Setările și configurațiile de rețea ale echipamentelor Suprema sunt realizate în interfața sistemului PERCo-Web.

Instruire și asistență tehnică

Pentru utilizatorii de sistem, sunt organizate seminarii gratuite față în față în Centrul de instruire PERCo, precum și seminarii online. În plus, pentru toate secțiunile software-ului există instrucțiuni video pas cu pas situate în secțiunea Asistență.

Realizăm instruire și certificare a partenerilor noștri, astfel încât aceștia să ne poată servi profesional clienții. Partenerii PERCo certificați vor calcula pachetul necesar al echipamentului și al sistemului, vor livra, instala și implementa sistemul în compania dumneavoastră. O listă a acestor parteneri poate fi găsită în secțiunea De unde să cumpărați.

Utilizare

Perioada de încercare pentru versiunea completă

Lucrul cu software-ul este organizat într-un mod intuitiv. Conexiunea la sistem este similară cu intrarea pe site: trebuie să tastați în bara de adrese a browserului adresa IP a serverului sistemului, să introduceți parola și puteți începe să lucrați. Utilizatorii pot efectua doar acțiuni pentru care sunt autorizați de administratorul de sistem. Următoarele stații de lucru pot fi organizate pe computere la distanță:

  • „Administrator”
  • „Serviciu de securitate”
  • «Pass Office»
  • „Departamentul de personal”
  • „Contabilitate”

Scalabilitate

Arhitectura universală a sistemului face posibilă aplicarea acestuia atât în ​​birouri mici, cât și în întreprinderi mari.

Dacă este necesar să extindeți sistemul, trebuie doar să includeți echipamente noi în rețeaua Ethernet.

Atunci când organizați noi locuri de muncă, este suficient să adăugați un nou utilizator la sistem și să-i dați autoritatea corespunzătoare pentru a lucra.


Contacteaza acum un consultant VerifiES


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, Topuri de Securitate

VerifiES Security – Eficienta in Securitate: Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate:  Design si proiectare solutii de securitate, Evaluare si selectie furnizori Securitate, Audit servicii si solutii de securitate, Optimizare bugete securitate, Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate, Politici si proceduri de securitate, Programe de loss prevention, Receptie si evaluare sisteme de securitate

Total Security Management: Proiectare sisteme Securitate si incendiu,  Evaluare de risc la securitate fizica, Implementare solutii de Securitate, paza, sisteme de securitate, monitorizare alarme, Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate