Managementul Securitatii devine digital

Revista ASIS, Managementul Securității, va trece la un format integral digital începând cu 2023. Noul format va permite cititorilor din întreaga lume acces instantaneu la publicatia Managementul Securității non-stop și pe tot parcursul anului. Noul format introduce, de asemenea, o varietate de funcții noi, inclusiv o funcție de marcare care permite cititorilor să creeze o bibliotecă personalizată cu conținutul care contează cel mai mult pentru ei.

Publicatia Managementul Securitatii devine digital

Schimbările inteligente au nevoie de strategie.

Managementul Securitatii devine digital.

La sfârșitul secolului al XIX-lea, armata britanică nu știa ce să facă cu tancurile. „În unele privințe, erau precum cavaleria, deoarece puterea lor stătea parțial în capacitatea lor de a se mișca rapid”, scrie Tim Harford în articolul său din Financial Times , „ De ce marile companii strica ideile bune ”. „În alte moduri, s-au echipat cu infanterie, luptând alături de soldați de infanterie. Sau poate că tancurile reprezentau un nou tip de capacitate militară…”

Cavaleria armatei britanice a început să gestioneze tancurile, dar Hartford observă că acest lucru nu a rezolvat problema, deoarece ofițerii de cavalerie „erau organizați în jurul cailor”. Adoptarea tancurilor depindea de acceptarea și integrarea de către cavalerie a tehnologiei alături de cai, cu toată politica și restructurarea dureroasă necesara.

Armata britanică a fost, de asemenea, „înșauată” cu tancuri variind de la „rele la abia adecvate”, potrivit Muzeului Imperial de Război din Marea Britanie . Parțial de vină a fost organizarea complexă și birocratică din spatele proiectării și producției tancurilor. Diverse grupuri guvernamentale și din sectorul privat proiectau rezervoare și accelerau producția, ceea ce duce la o comunicare slabă între producători și utilizatorii finali. A durat până în 1942 pentru ca politica tancurilor să fie sincronizată între designeri, agenții guvernamentale și producători.

Managementul Securitatii devine digital

Exemplele din trecut pot ajuta la informarea stilurilor de management al schimbării pentru viitor

Exemplele din trecut pot ajuta la informarea stilurilor de management al schimbării pentru viitor. Harford scrie că problema rezervorului a necesitat o „inovație arhitecturală”. Termenul se referă la faptul că inovațiile sunt rareori complet incrementale sau complet radicale. În schimb, multe inovații necesită o schimbare în relațiile organizaționale – reorientarea inovației și caracteristicilor moștenite ale organizației.

Managementul Securitatii devine digital

Schimbarea nu este întotdeauna simplă, dar poate fi necesară. După un proces de descoperire, cercetare și informare, publicatia Managementul Securității va trece la un format integral digital în ianuarie 2023. Furnizarea mai rapidă a conținutului unui public global face parte din strategia generală de conținut la ASIS, reflectând o schimbare în întreaga lume. Grupurile de discuții ale membrilor și datele utilizatorilor arată că membrii preferă să citească conținutul electronic pe o varietate de platforme, cel mai frecvent pe smartphone-urile lor. Și, în ciuda eforturilor continue de a furniza materiale tipărite membrilor din întreaga lume, transportul global rămâne nesigur și costisitor.

Ca parte a acestei evoluții, membrii vor avea acces la o nouă funcție interesantă – o funcție de marcare care va permite membrilor să salveze articole în profilul lor cu un singur clic, creand o revistă cu conținut relevant pentru ei. Subiectele care necesită aprofundarea caracteristică a managementului securității vor căpăta o nouă viață în formate care sunt mai ușor de citit și de digerat, inclusiv infografice și videoclipuri.

Pentru organizațiile cu o lungă istorie în presa scrisă, digitalul reprezintă o inovație arhitecturală. Dorința de a schimba pur și simplu tipărirea cu cea digitală este adesea dificila, precum introducerea tancurilor în cavalerie. Cheia este să folosiți tot ce este mai bun din ambele, valorificând viteza și accesibilitatea digitalului, păstrând în același timp calitatea și rezistența tipăririi.

Teresa Anderson

sig.jpg

Redactor Sef

Articol preluat si tradus de pe asisonline.org


Intra in comunitatea   Linkedin Securitate in Romania

Intra in comunitatea  Facebook Securitate in Romania  

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate. Noutati si tendinte din industria de Securitate. Solutii de Securitate. Locuri de munca din industria de Securitate. Resurse utile. Topuri de Securitate.

VerifiES Security – Eficienta in Securitate. Servicii Eficiente de Securitate la preturi corecte.

Ajutam companiile in selectia si implementarea celor mai Eficiente Solutii de Securitate.

Consultanta de securitate. Design si proiectare solutii de securitate. Evaluare si selectie furnizori Securitate. Audit servicii si solutii de securitate. Optimizare bugete securitate. Evaluare eficienta si eficacitate programe de securitate. Politici si proceduri de securitate. Programe de loss prevention. Receptie si evaluare sisteme de securitate.

Total Security Management. Proiectare sisteme Securitate si incendiu. Evaluare de risc la securitate fizica. Implementare solutii de Securitate. Paza. Sisteme de securitate. Monitorizare alarme. Management de Securitate.

Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate - Fii primul care afla noutati si informatii din industria de Securitate