Contacteaza-ne Acum! 0747 225 932 | |securitate @ verifies.ro

UR Fog – solutia optima impotriva hotilor by AZiTREND

/, Solutii de Securitate/UR Fog – solutia optima impotriva hotilor by AZiTREND

UR Fog – solutia optima impotriva hotilor, de la AZiTREND

Vin Sarbatorile! Foarte multi dintre noi plecam in aceasta perioada a anului, care este insa cea mai intensa si pentru hoti. Sistemele de alarma conectate la un dispecerat lasa un timp de actiune pentru infractori de minim 3-5 minute, pana la sosirea echipajelor de interventie. Absolut suficient pentru cei care vor sa fure, indiferent ca este vorba de o locuinta, un magazin, sau un depozit. Ei actioneaza extrem de rapid, pana intr-un minut.

In aceste cazuri, UR Fog este solutia optima, care lanseaza ceata instantaneu, cu tunuri profesioniste. Astfel se alunga infractorii, sau chiar sunt blocati in interior, pana la sosirea interventiei.

Asa cum vedeti si in video, unde este o inregistrare din urma cu cateva zile, sistemul UR Fog este extrem de eficace in aceste cazuri.

Cu siguranta, daca va veti echipa locuinta, magazinul, biroul, depozitul, sau orice alta incinta cu asa ceva, veti avea Sarbatori linistite.

Ceea ce va si dorim ­čśŐ

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES EfficiencyÔÇô Eficienta in Securitate:┬á Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate,┬á Solutii de securitate ÔÇô┬áoptimizare buget de securitate,┬á Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate,┬á

VerifiES Employees ÔÇô Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution ÔÇô Evolutie in Securitate: Servicii de consultant in Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-12-04T15:43:55+02:00