TRASSIR Retail Saga – by Azitrend

//TRASSIR Retail Saga – by Azitrend

RETAIL SAGA – Episode 1

… sau cum poate TRASSIR sa va creasca vanzarile

Astazi va prezentam un tool foarte pretios in domeniul retailului inteligent: realizarea hartilor de trafic cu modulul Heat Map on Map. Softul TRASSIR are capabilitatea nu doar de a realiza hartile pentru fiecare camera CCTV, ci si de a integra imaginile captate de toate camerele, pentru a realiza raportari pentru intreg magazinul sau etajul, indiferent de dimensiuni.

 

In video gasiti un exemplu REAL al unui magazin cu 12 camere video instalate si modul extrem de rapid si simplu prin care se obtine evolutia traficului in magazin. Se poate selecta modulul static, cel cinematic, sau traseele pe care s-au deplasat clientii. Platforma ofera si posibilitatea de a selecta, cu mare finete si precizie, vitezele sau raza de deplasare, astfel incat se pot obtine cele mai precise harti cinetice.

Rapoartele se pot realiza pe intervale de timp ce variaza de la o ora pana la zile, saptamani sau luni. Astfel se pot compara diversele perioade promotionale si modul in care clientii au raspuns ofertelor.

Toate datele sunt extrem de valoroase pentru a creste vanzarile, a oferi info despre unde trebuie plasate produsele sau anunturile promotiei curente, care sunt locurile mai frecventate, sau ce spatii pot fi inchiriate pentru reclama partenerilor.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-03-12T10:30:10+00:00