TRASSIR Retail Saga 7 by Azitrend

/, Solutii de Securitate/TRASSIR Retail Saga 7 by Azitrend

 

RETAIL SAGA – Episode 7

Soluția ideală pentru diminuarea pierderilor în caz de efracție și a costurilor de asigurare – Sistemul de ceață UR Fog

Potrivit statisticilor, la nivel mondial, la fiecare 13 secunde apare câte o efracție în magazine, numărul total ajungând la 2,5 milioane de spargeri, ceea ce costă industria de retail 30 de miliarde USD anual. Costul mediu pe furt este de 559 USD. Infracțiunile din magazine au crescut cu 11% în 2018 față de 2017. Poliția rezolvă doar 13% din cazuri din cauza lipsei martorilor sau a dovezilor fizice.
Sistemul UR Fog declanșează ceață instantaneu, asigurând astfel cele mai mici pierderi în acest gen de incidente. Tot mai mulți utilizatori au implementat deja UR Fog în diverse țări:
· Supermarketuri – Carrefour, Dixon, Crai, COOP, UniEuro, Trony, Media World, ShopRite, Pep Store
· Magazine cosmetice și de bijuterii – Limoni, Clerici, Aurus, Pandora, Oro Express
· Bănci – Unicredit, Santander, Intesa San Paolo, Sberbank, CR Asti, Danske Bank, Itau Bank, ING Bank, ABN Amro
· Benzinării – Prio, Persol, Shell
· Harley & Davidson
· Telecom – Vodafone, MTN, Telecom Italia, Vodacom

Pe lângă diminuarea la minimum a pierderilor în caz de efracție, cu UR Fog puteți reduce și costurile asigurării depozitelor, magazinelor, sediilor etc.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-05-16T16:41:55+00:00