TRASSIR Retail Saga 6 by Azitrend

//TRASSIR Retail Saga 6 by Azitrend

RETAIL SAGA – Episode 6

Cum poți crește vânzările cu 3-5% gestionând corect disponibilitatea mărfurilor la raft

Continuăm și în acest episod să vă prezentăm beneficiile aplicației Intelligence Retail. Soluția noastră inovatoare IoT (Internet of Things) poate ajuta un retailer să automatizeze complet procesul de audit al raftului, astfel încât magazinele pot maximiza vânzările printr-un sortiment mai bun, actualizat la timp și o execuție optima a planogramelor.

Dintr-un studiu al Zebra Retail Vision, reiese faptul că până în 2021, 70% dintre comercianții cu amănuntul intenționează să investească în IoT, 68% în aplicații de Artificial Intelligence și 57% în automatizări.

Performanța fiecărui sortiment sau brand la raft este recunoscută automat în fotografiile capturate cu un simplu telefon mobil, sau cu o cameră fixa, la anumite intervale de timp. Acestea se compară cu merchandising guidelines, iar în urma analizei, se generează task-uri pentru angajații magazinelor, pentru a aranja sau completa stocurile din raft. Prin această soluție, disponibilitatea produselor la raft este mai mare cu 6%, generând vânzări cu 3-5% mai mari.

Aplicația Intelligence Retail se poate dezvolta pentru un număr oricât de mare de magazine. În prezent, sunt analizate lunar peste 20.000 de SKU, prin peste 2 milioane de fotografii.

 

 

 

 


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-05-03T11:09:31+00:00