TRASSIR Retail Saga 3 – by Azitrend

/, Solutii de Securitate/TRASSIR Retail Saga 3 – by Azitrend

RETAIL SAGA – Episode 3

Integrarea TRASSIR pentru un retail inteligent

In continuarea prezentarii modului in care TRASSIR integreaza camerele video cu POSurile in retailul inteligent, un element important il reprezinta si auditul operatorilor care urmaresc tranzactiile efectuate. Acesta este foarte util, managementul fiind informat printr-un email referitor la numarul de tranzactii evaluate de operatori, timpul de reactie, valoarea estimata a fraudelor descoperite.

Astfel, platforma TRASSIR realizeaza reducerea la minim a furturilor, pierderilor sau erorilor generate de casieri sau angajatii proprii.

Vorbind despre integrare, ce este recomandabil sa alegi? Integrare software vs integrare hardware?

Din experienta acumulata, recomandarea este in a incerca o integrare software care, pe langa costurile reduse fata de integrarea hardware, permite si preluarea in sistem a tuturor informatiilor de la POS, foarte utile atat in partea de prelucrare automata si raportarea tranzactiilor cu risc de frauda, cat si in filtrarea tranzactiilor la cerere.

Din punct de vedere al costurilor integrarea hardware este rentabila pentru retelele mici de magazine cu pana la 10-15 case de marcat. Pentru retelele mai mari integrarea software, desi necesita un cost de dezvoltare initial, devine avantajoasa si din punct de vedere costuri, excluzand necesitatea instalarii de convertoare RS232/TCPIP si a costurilor de cablare/instalare/punere in functiune si mentenanta a acestora.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-03-26T10:23:13+00:00