TRASSIR poate evita accidentele de muncă – by Azitrend

//TRASSIR poate evita accidentele de muncă – by Azitrend

TRASSIR poate evita accidentele de muncă

În terminologia europeană, European Statistics on Accidents at Work (ESAW) definește accidentele de muncă non-fatale fiind cele care implică cel puțin patru zile de absență. Ele implică adesea vătămări considerabile pentru lucrătorii în cauză și familiile lor și au potențialul de a obliga oamenii, de exemplu, să trăiască cu un handicap permanent, să părăsească piața muncii sau să se schimbe. Acestea pot duce la pierderea unui număr considerabil de zile lucrătoare la nivelul economiei.
Accidentele fatale sunt cele care duc la moartea victimei în termen de un an de la producerea lor.
Din păcate, România ocupă primul loc în UE în topul accidentelor fatale, cu 5,56 accidente la 100.000 de angajați, media europeană fiind de 1,83. – sursa Eurostat.
O soluție în aceasta problema extrem de importantă este modulul TRASSIR Hardhat Detector, ce poate determina dacă muncitorii au sau nu casca de protecție într-un anume perimetru. Sau, de exemplu, dacă poartă vesta sau costumul de protecție. Prin determinarea culorii acestor echipamente, se poate alerta imediat în cazul în care un muncitor este într-o zonă periculoasa neavând echipamentul adecvat situației.
În orice moment, dispecerul video va fi alertat despre încălcarea regulilor de protecție a muncii, iar un potențial accident de muncă poate fi evitat.


 

AZITREND Distribution ofera sisteme integrate de securitate. Profesionistii nostri concep cele mai inovative si eficiente sisteme de supraveghere, care includ atat echipamente de ultima generatie cat si platforme sotware integrate, analizand atent cerintele clientilor nostri.

Contact

Strada Biharia 67-77, Corp F, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti, +40 755 111 200, office@azitrend.ro

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-10-03T15:30:20+00:00