Trassir paza electronica la distanta

/, Solutii de Securitate/Trassir paza electronica la distanta

Trassir: solutie alternativa pentru optimizare bugete de Securitate 

 

In industria serviciilor de securitate, se stie un adevar trist: in retail, se fura in fiecare zi, din fiecare magazin! Ok, de acord cu voi, poate termenul „se fura” e cam dur, poate vorbim doar de erori, sau neglijenta, dar ideea este aceeasi: exista pierderi. Mari!

Ori, daca aceste pierderi sunt la nivel de 1, 2, 3, sau chiar si mai multe procente din cifra de afaceri, atunci este un nivel de ingrijorare suficient de ridicat incat sa ne faca sa privim mai cu atentie fenomenul. La nivelul anului 2016, doar cele mai mari 10 rețele de retail din Romania au reușit să obțină cifră de afaceri cumulată de peste 10 miliarde de euro. 3% inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat undeva la 60.000.000 EUR anual! Si vorbim doar de primele 10 retele de retail din Romania !

Iata de ce, in toata lumea, se incearca metode tot mai diverse si sofisticate pentru a controla, intr-o cat mai mare masura, acest fenomen. Scopul este sa se reduca proportiile pierderilor suferite indiferent ca este vorba de fraude la casa de marcat, sau pe lantul de aprovizionare, sau furturi de la raft.

Una dintre cele mai eficiente metode de control este platforma TRASSIR, care este, probabil, cel mai performant soft de management si analiza video. Se poate implementa peste orice sistem de camere video, chiar si peste cel existent, indiferent daca vorbim de camere CCTV analogice sau digitale. Bineinteles, calitatea imaginii influenteaza calitatea analizei video realizata sotfware.

 

Algoritmii si solutiile pe care TRASSIR le-a dobandit in cei 17 ani de cand exista, il fac sa fie un tool profesionist, veritabil, de cel mai inalt nivel. Si nu vorbim de un singur magazin: este atat de flexibil si ergonomic, incat se poate aplica unei retele de mii de magazine. TRASSIR este online in peste 50.000 de magazine, deservind peste un milion de camere video!

TRASSIR are incorporate in solutia de baza mai multe module, specializate pe diverse tipuri de activitati. Exista si module optionale, adaptate fiecarei utilizari in parte, indiferent ca vorbim aici de banking, retail industrial, depozite, centre comerciale sau cladiri de birouri.

Fara costuri ascunse! Licenta de baza Trassir include peste 15 module gratuite si are posibilitatea de a adauga mai multe (video).

Trassir VMS – un adevarat lider in fiabilitatea si usurinta de a lucra cu imaginile video, compatibil cu 99.9% din camerele IP si analogice, conectarea cu acestea facandu-se in 3 moduri: prin integrare nativa, prin ONVIF, sau prin flux RTSP (video).

Licentiere simpla: nu exista costuri pentru licentele de server si client. Se poate utiliza pe orice sistem de operare: Windows, MAC OS, Linux (Trassir OS) si se pot descarca aplicatii mobile Android si IOS gratuit (video).

Integrare totala cu solutii CCTV, case de marcat, sisteme control acces si pontaj, TRASSIR este o platforma deschisa, usor de adaptat la orice configuratie sau conditii specifice ale beneficiarului, indiferent de industrie (video).

TRASSIR permite pentru clientii sai update gratuit permanent.

Cloud service: http://cloud.azitrend.ro/  (video)

Toate detaliile legate de configuratia sistemului, sau ce anume solutie este cea mai potrivita pentru magazinele dumneavoastra, le puteti obtine contactandu-ne la office@azitrend.ro.

Trassir: Paza electronica la distanta cu optimizare buget de securitate

Doru Asmarandei, Business Development Director at Azitrend Distribution, www.azitrend.ro


Securitate in Romania

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

Parteneri :

4Tree firma de recrutare dedicate pentru industria de Securitate

VerifiES – Verificam Eficienta in Securitate: Consultanta in industria de Securitate

Servicii pentru industria de securitate: Consultanta de securitate, Audit securitate, Selectie si audit furnizori de securitate, Solutii de securitate – optimizare buget de securitate,  Externalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate, Consultanta marketing si vanzari, Broker de securitate.

2018-06-08T13:22:54+00:00