Soluții integrate pentru marile depozite by Azitrend

/, Solutii de Securitate/Soluții integrate pentru marile depozite by Azitrend

Soluții integrate pentru marile depozite

 

Activitatea în marile depozite necesită sisteme de control și urmărire extrem de performante. Pentru identificarea fiecărei tranzacții este nevoie in permanență ca procesele să fie înregistrate video. Doar astfel se poate determina cu precizie modul în care a fost executată orice operație, ce traseu au urmat mărfurile din momentul accesării depozitului și pâna la expediție. În plus, dacă un produs este pierdut, furat, deteriorat, sau livrat greșit, se poate identifica în doar câteva click-uri în ce moment s-a întâmplat și cine este responsabil.

De exemplu, în cazul unui depozit cu 200 de camere CCTV, dacă este dotat cu platforma TRASSIR, integrată cu softul de WMS, modulul TRASSIR Active Stock face diferența. Iată câteva cifre concludente:

– Costurile operării sistemului scad cu 75%.

– Investiția inițială se amortizează în doar 5 luni.

– Economiile operaționale ajung la 300.000 lei anual.

– Timpul mediu necesar identificării, prelucrării și exportului video al unui eveniment scade cu 80%.

– Numărul de evenimente ce pot fi prelucrate de un operator crește de 5 ori.

Mai mult, investiția inițială poate fi plătită și prin leasing operațional.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să apelați cu încredere la specialiștii AZiTREND.


 

Securitate in Romania by VerifiES Security

Blogul nr 1 din industria de Securitate: Articole, noutati si tendinte din industria de Securitate, Solutii de Securitate, Locuri de munca din industria de Securitate, Resurse utile, topuri de Securitate,  legislatie de Securitate, Club de Securitate, Promovare online pentru firme de securitate

VerifiES Security: Servicii pentru industria de securitate

VerifiES Efficiency– Eficienta in Securitate:  Achizitii servicii de Securitate, Proiectare si Receptie sisteme de Securitate, Selectie, Evaluare si Audit furnizori de Securitate, Consultanta de securitate, Audit securitate Solutii de securitate – optimizare buget de securitateExternalizare management servicii de securitate, Analize, statistici de securitate, Instrumente utile pentru industria de securitate

VerifiES Employees – Angajati in Securitate: Servicii de recrutare si training pentru industria de Securitate

VerifiES Evolution – Evolutie in Securitate: Servicii de consultanta dedicate firmelor de Securitate: strategie, management, marketing, vanzari, consultanta financiara.

2019-08-16T15:05:21+00:00